Liszti kérdése:
Van egy creatine monohydrate1kg meg van mellé egy volumass 35 fekete dobozos Hétfőtől kezdtem el szedni ezeket és ha el fogy a volumass 35 akkor utána milyen tömeg nővelőt ajánlotok még a kreatin mellé vagy maradjak a volumass 35-nél?
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 11:42
1/5 anonim válasza:
Jó a Volumass is, meg az MHN Gainer az, ami még jó termék. De a legjobb lenne fehérje+gyors ch. Pl. MHN Whey+maltodextrin.
2/5 A kérdező kommentje:
De magában a Kreatin semmit sem érne ha nincs hozzá semmi ?
2014. jan. 18. 12:00
3/5 anonim válasza:
A kreatin akkor ér valamit, ha étrend van hozzá. A jó étrend(amelyet egy kieg-tömegnövelő/fehérje, stb.-csak kiegészít) segítségével annyi tápanyagot viszel be, amennyivel az izmok a lehető legnagyobb fejlődést tudják mutatni. Ha ezt kreatinnal is kiegészíted, az még rátesz egy kicsit. De ez a kicsi csak akkor számít, ha megvannak az alapok.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát az étrenden igazából csaj azt tudom enni amit itthon csinálnak a szüleim .. sajna nem tehetem meg azt h minden nap csirke mell vagy halat egyek ami igazából kéne!
2014. jan. 18. 12:23
5/5 anonim válasza:
Akkor a kreatinra szánt pénzt költsd csirkemellre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!