Ez jó lesz? (kreatin)
Van egy elég jó oldal , itt sok termékről , sok információt látsz , és véleményt mondanak , sőt rendelhetsz is , nagyon korrektek. [link]
a kérdésedhez kéne tudni mióta , és hogyan edzel , hányszor , mennyit , mit eszel !?
Ha minden rendben van , akkor olyan 2-3 hónap alatt van látható eredménye . Sokan tévesen állítják hogy 1 hónap elég , semmi baja nem lesz a vesédnek ,de ha 2-3 hónapig szeded utána azért kell 1 hónap pihi (amíg nem szeded) .
Azonban a kreatin a vizet megköti , tehát picit fedettek lesznek az izmaid ,amit kardióval le kell majd pucolni.
Viszont jó erőt ad. Fogyassz rendszeresen fehérjét m a száraz izom építéshez. Amit belinkeltél ez kreatin -monohidrát , ennél kell egy feltöltési időszak . Lassabb a felszívódása, kevésbé hatékony mint az új formulák . Én inkább a kreatin-etil észtert (ethyl-ester)-t javasolnám, gyorsan felszívódik , kevésbé vizesedsz be tőle , kevesebb felesleget hord fel. [link] creatine-ethyl-ester/nutrend-creatine-ethyl-ester-120-kap-p5748 Én inkább ezt venném a helyedben . Itt lehet nem kell feltöltést sem csinálni . FONTOS , hogy azokon a napokon is szedd , amikor nem edzel , különben nem ér semmit a termék . Remélem tudtam segíteni . Jó edzést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!