Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés mellett jók ezek a...

Edzés mellett jók ezek a táplálékkiegészítők?

Figyelt kérdés

21 év, 70kg, 180cm, F. Jó pár éve sportolok, de pár hónapja elkezdtem tömeget növelni, mert izmom vajmi kevés, mindezt pár kondis arc tanácsai szerint. Étrendem megvan, bár a fehérjét nem mindig tudom tartani (k***a drága minden), ezért néha többet iszok por formájában ebből (csak azért mertem megvenni, mert nálunk ezt használja szinte mindenki): [link]

Szénhidrát bevitel nagyjából okés, vitaminokat viszont nem veszek, csak zöldség/gyümölcs, tudom ez nem sok. Viszont nemrég ajánlották a kreatint és utána olvastam, hogy már az első kúránál is érezhető a teljesítmény és izomnövekedés, innentől elkezdett érdekelni, úgyhogy be is vásároltam ebből [link]

Ez lehet, hogy nem lesz elég, de járható ez az út? Szóval nem hatalmas muszklikat akarok, csak azért legyen látható eredménye is.

2014. jan. 17. 21:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nagyon drága minden, a vitaminra sincs pénz, de kreatint azt veszel.. Hát gratulálok!
2014. jan. 17. 21:32
 2/12 A kérdező kommentje:
C-vitamint szedek egyedül, nem tudom, hogy mennyi a tabletta, vagy, hogy miből-mennyit.
2014. jan. 17. 21:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Jó kis kamu cuccot vettél, gratulálok.
2014. jan. 17. 21:58
 4/12 viktorvarga ***** válasza:
0%
vitamin a legjobb zöldség,gyümölcs formában.a szintetikus szarok egy nagy kamuk.a fehérje porokat meg egy kicsit túl lihegik.(de csak szerintem)
2014. jan. 17. 22:04
 5/12 anonim ***** válasza:

Minden bizonnyal sikerült tejcukrot venned a vateráról, ahelyett simán vehettél volna Myprotein fehérjét is, mert nem sokkal drágább. És az legalább tényleg fehérje...

Ha te zöldséggyümölcsből fedezed minimum az RDA-t, adok egy kalapot. Azok a "szintetikus szarok" pont erre lettek kitalálva, hogy pótolják a modern ember szükségletét. Amire kell, jók. De ha bármelyikőtök legalább megmondja, pontosan mennyi vitamint és ásványi anyagot visz be egy nap a növényeiből, azért is járna a kalap...

2014. jan. 17. 22:40
 6/12 viktorvarga ***** válasza:
0%
a szintikről sem tudod megmondani.a c vitamin pl a levegőn oxidálódik.beletesznek egy kapszulába 1000mg ot.szerinted miért tesznek bele 30x többet mint kéne? mert szart sem ér. 1 db kivi fedezi a c vitamin szükségleted kb.de ha edzel akkor megeszel 2 őt.és akkor nem csak c vit van benne...
2014. jan. 17. 23:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Magácska még ott tart, hogy 60 mg c-vitamin kell? S ha egyszer kapszulában van, hogy érintkezik levegővel?
2014. jan. 17. 23:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem erre irányult a kérdés, de ok. A fehérje pedig nem hinném, hogy kamu, az edzőterem is ebből a forrásból rendeli és ezt használja ott a többség, beleértve a hozzáértőket is, csak ezért mertem én is ilyet használni. A vitaminokról meg annyit, hogy jobban utána nézek, hogy mit hogyan, de elsősorban az érdekel, hogy nektek "szakiknak" mi a véleményetek erről a módszerről és egy kreatin kúráról, hogy lesz-e 2-3 hónap múlva látványos eredménye.
2014. jan. 17. 23:24
 9/12 viktorvarga ***** válasza:
0%
Te bízol a boltban kapható vitamin készítményekben,én meg nem igazán.Akkor ebben ki eggyezünk:)
2014. jan. 17. 23:39
 10/12 A kérdező kommentje:
ugye ez nem a 2. 12%os fehérje..
2014. jan. 18. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!