Edzés mellett jók ezek a táplálékkiegészítők?
21 év, 70kg, 180cm, F. Jó pár éve sportolok, de pár hónapja elkezdtem tömeget növelni, mert izmom vajmi kevés, mindezt pár kondis arc tanácsai szerint. Étrendem megvan, bár a fehérjét nem mindig tudom tartani (k***a drága minden), ezért néha többet iszok por formájában ebből (csak azért mertem megvenni, mert nálunk ezt használja szinte mindenki): [link]
Szénhidrát bevitel nagyjából okés, vitaminokat viszont nem veszek, csak zöldség/gyümölcs, tudom ez nem sok. Viszont nemrég ajánlották a kreatint és utána olvastam, hogy már az első kúránál is érezhető a teljesítmény és izomnövekedés, innentől elkezdett érdekelni, úgyhogy be is vásároltam ebből [link]
Ez lehet, hogy nem lesz elég, de járható ez az út? Szóval nem hatalmas muszklikat akarok, csak azért legyen látható eredménye is.
Minden bizonnyal sikerült tejcukrot venned a vateráról, ahelyett simán vehettél volna Myprotein fehérjét is, mert nem sokkal drágább. És az legalább tényleg fehérje...
Ha te zöldséggyümölcsből fedezed minimum az RDA-t, adok egy kalapot. Azok a "szintetikus szarok" pont erre lettek kitalálva, hogy pótolják a modern ember szükségletét. Amire kell, jók. De ha bármelyikőtök legalább megmondja, pontosan mennyi vitamint és ásványi anyagot visz be egy nap a növényeiből, azért is járna a kalap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!