Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés mellett jók ezek a...

Edzés mellett jók ezek a táplálékkiegészítők?

Figyelt kérdés

21 év, 70kg, 180cm, F. Jó pár éve sportolok, de pár hónapja elkezdtem tömeget növelni, mert izmom vajmi kevés, mindezt pár kondis arc tanácsai szerint. Étrendem megvan, bár a fehérjét nem mindig tudom tartani (k***a drága minden), ezért néha többet iszok por formájában ebből (csak azért mertem megvenni, mert nálunk ezt használja szinte mindenki): [link]

Szénhidrát bevitel nagyjából okés, vitaminokat viszont nem veszek, csak zöldség/gyümölcs, tudom ez nem sok. Viszont nemrég ajánlották a kreatint és utána olvastam, hogy már az első kúránál is érezhető a teljesítmény és izomnövekedés, innentől elkezdett érdekelni, úgyhogy be is vásároltam ebből [link]

Ez lehet, hogy nem lesz elég, de járható ez az út? Szóval nem hatalmas muszklikat akarok, csak azért legyen látható eredménye is.

2014. jan. 17. 21:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
2014. jan. 18. 00:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Most mondjuk azt, hogy így jártál? Legközelebb kérdezz, aztán vásárolj össze mindent!
2014. jan. 18. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!