Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kocka hasat szeretnék, de...

Makker kérdése:

Kocka hasat szeretnék, de nemtudom hogy most a diéta mellett cardiozzak vagy csak hasazzak-e, vagy mind2? Mellette eljárogatok kondiba is, csak olvastam hogy cardio izom veszteséggel is jár. és most attól is tartok.

Figyelt kérdés
Hasambefeszitve: kepfeltoltes.hu/view/140112/20140112_002952_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg "alap helyzetben":kepfeltoltes.hu/view/140112/20140112_003020_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

2014. jan. 12. 00:41
 1/5 A kérdező kommentje:

befeszitve igy nézne ki: [link]

simán "tartva" meg igy: [link]

2014. jan. 12. 00:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Teljes testes edzésterv (tehát értelemszerűen hasazás is) +diéta+ kardió.

A kardió járhat izomvesztéssel, viszont a diéta meg mindenképpen azzal jár. Kiegészítőkkel (BCAA, glutamin) csökkentheted ezt, de ez egy ilyen műfaj. Hozzáteszem, hogy a képeket elnézve neked nem a kockahasnak kéne az elsődleges célnak lennie, hanem valami izomtömeg felszedésének, és utána lenne érdemes gondolkodni a diétán. Egy ropikarú kockahasas fizikum egyáltalán nem férfias.

2014. jan. 12. 01:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Ki kell próbálni a HIT vagy az aerob edzést, ezek főleg a zsírvesztést célozzák meg, minimális izomvesztéssel.

Hasazásnak nem sok értelme van, jó étrend mellett talán definiáltabb lesz de nem fog előbb látszani. Ha izomtömeget akarsz, ahhoz olyan étrend kell, ami némi zsírosodással jár. A lánykáknak meg általában a nőies fizikumú csontsovány fickók tetszenek, szóval előbb célba érsz egy tartható diétás étrenddel, mellette HIT vagy aerob edzéssel, de semmi esetre sem kardió!

2014. jan. 12. 08:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát innen izmot nem fogsz veszíteni, mert nincs miből.
2014. jan. 12. 08:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Én az utolsó diétám alatt nem csináltam se kardio, se aerob edzést se, mégis nagyon szépen befogytam, leginkább egy jól betartott diétán múlik az egész!
2014. jan. 12. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!