Elhiszitek, ha egy nő azt mondja, hogy diéta + Zumba mellett sokkal kevesebbet fogyott, mint diéta + nagy súlyokkal való edzés mellett?
Igen, abszolút. Velem is ugyanígy volt. A zumba őszintén szólva nem valami megerőltető, nem pörgeti fel az anyagcserét úgy, mint a súlyzós edzés.
Az aránytalanul izmos egyedek meg szteroidot szednek, attól vizesednek fel.
El!
Ez a zumba kb 90% seggrazasrol szol egy ilyen 60perces "tanc" = egy testepito 10perces bemelegitesevel:D
Köszönöm szépen! :D Meg is mutatom, ezért írtam ki.
Nem hiszi nekem el senki, hogy mikor zumbáztam és ugyanúgy kajáltam, mint most (diétásan), akkor ugyan fogytam-fogytam, de nem igazán nekem tetsző tempóban. Mióta nagy súlyokkal edzek, mellette pedig 3x aerobikozom, látványosabb az eredmény, azóta már nincs bezsírosodva a vállam és a kulcscsontom is egyre jobban látszik... ;)
ÉLJEN! Egy nő rájött, hogy merjen nagy súlyokkal edzeni, és nem lesz aránytalanul izmos! :D Bátran meséld történeted mindenkinek, harcoljunk az ostoba tévhitek ellen!
Na meg hogy a fogyáshoz nem koplalni meg salátajoghurtmánián élni kell.
vannak még zumba-hívők:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
persze,h el.
a súlyzós edzés 2x-3x több kalóriát éget,mint a tánci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!