Saját edzésterv?
Sziasztok! 14 éves, 8. osztályos vagyok, és jövőre megyek középiskolába, kollégiumba. ÉS hát, 44kG, 155cm-körüli vagyok, és meg szeretnék erősödni, hogy azért meg tudjam védeni magam koliban, ha belém kötnek. Olvasgattam a fegyencedzés c. könyvet, és összeraktam egy edzéstervet, amit naponta csinálnék. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy szerintetek milyen? szóval itt is van:
fekvőtámasz falnál 3x25
Fekvőtámasz előredőlve 3x25
Rendes fekvőtámasz 3x10
fekvőtámasz szűk kéztartással 3x5
teljes guggolás 3x15
húzóckodás 3x5
hajlított lábemelés fekvésben 3x10
Remélem válaszoltok! Előre is köszönöm!
Pedig az vagy és ezt te is pontosan tudod.Ott a könyv,csak végig kellene olvasnod,ehelyett itt okoskodsz,úgy,hogy csak beleolvastál.Türelmetlen,lusta kis okostojás vagy.
Olvasd végig a könyvet ne csak beleolvasgass,orvosold a tudatlanságod és az ostobaságod.A sorozat számok meg csak irányjelzők.Annyit csinálj amennyit bírsz.
Oké:).Akkor viszont megnyerted a sport mozgás kategória legostobább kérdezője címét.Had gratuláljak elsőként.
Gratulálok!:)
A kérdező privátja:)))
Figyu! Neked mi a ge-ci bajod van?Mire vered magad?Nem itt kell beszólni. Elnézést, hogy nem fogok 300 oldalt PDF-ben végigolvasni. és NEM MINDENKI ENGEDHETI MEG MAGÁNAK A 4000FORINTOS KIADÁST, MERT NINCS MINDENKINEK OLYAN ANYAGI HELYZETE! én segítséget kértem....hát akkor kívánom csapjon meg Istennyila!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!