Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudna segíteni valaki edzéster...

Tudna segíteni valaki edzéstervet írni nekem?

Figyelt kérdés

Már napok óta olvasgatom az edzésterveket, írtam is párat de valahogyan egyik sem tökéletes.

Van időm és lehetőségem hetente ötször edzeni, illetve minden adott a megfelelő mennyiségű pihenéshez és napi hétszeri tápláló étkezéshez.

Semmilyen más sportot nem űzök az edzés mellett, maximum kocogok a teremig ami hatszáz méterre van.

Tehát egy olyan 5 napos tömegnövelő edzéstervet szeretnék amiben 2 hetente váltva más-más feladatok vannak, és egy nap max 5-6 gyakorlat.

Mondjuk hétfő:mell, kedd: tricepsz-bicepsz-alkar, szerda:hát, csütörtök:váll, péntek:láb-has

a két hetente váltott gyakorlatokat úgy értem hogy mindkét hétfőn mell nap de eltérő gyakorlatokkal

minden kedden kar de egyik héten scottpadon egykezes másik héten az nincs helyette francia rúddal állva stb.

Már az is nagy segítség ha nem konkrét edzéstervet gépelgetsz nekem hanem csak egy izomcsoportra többféle gyakorlatot és persze hogy melyik részére hat pl.:elsőváll, hátsóváll, és akkor én is tudnék írni olyat amiben nem minden héten ugyanazok a gyakorlatok.

Ha veszed a fáradtságot választ írni amivel csak egy picit is segítesz azt előre is nagyon szépen köszönöm :)

Na meg jó edzést mindenkinek :)

2014. jan. 15. 22:32
 1/3 anonim válasza:

Nekem heti 3 napra van elkészítve az edzéstervem, szakember készítette.

Ha ilyen megfelel, szívesen leírom.

2014. jan. 16. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Minek akarod váltogatni?

Próbáld ki az összeset és válaszd ki azt a hármat, amelyik a legjobban tetszik. Aztán azt akár 20 évig is csinálhatod.

Egyébként 5 edzés az sok lesz neked.

Szerintem tedd 3 napra:

-Mell,kar

-Hát,váll

-láb

A has meg mehet amikor úgy érzed. Akár mindhárom nap.

2014. jan. 16. 11:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm érdekelne az edzésed már csak tapasztalat szempontjabol is, de lehet fel is hasznalom :) viszont ha van lehetőséged lefotózni ne fáradj az irogatással, csak tedd fel egy képfeltöltő oldalra és linkeld be :)

Előre is köszönöm :)

Sok helyen olvastam a túledzés hátrányairól, csak azért gondoltam, hogy 5 napot edzek mert életmodombol kifojólag tudok 10 orát aludni es megfelelően enni.

(Neharagudjatok telon vagyok had irjak ekezet nelkul igy nehez)

Naszoval most ugy alakult, hogy vegul 4 napra vettem le az edzeseket, hetfo szerda pentek vasarnap es igyekszek ugy megirni az edzestervet hogy 2 egymastkoveto edzesnapon se hasznaljam az elozoleg edzett izmokat. Szerinted ez is sok lessz?

Köszönöm a válaszaitokat :)

2014. jan. 16. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!