36,5 cm bicepsz mennyire számít jónak?
Figyelt kérdés
15 éves, 176 cm és 70 kg vagyok. Befeszítve mértem, elvileg úgy kell.2014. jan. 15. 16:36
1/9 anonim válasza:
36,5 semmi, de ha folytatod, csak jobb lesz, ebben a korban gyorsan nőlsz.
2/9 A kérdező kommentje:
Kösz. xD Remélem. Csak ego-ból nem vagyok képes sok CH-t enni mert félek hogy nagyon felmegy a testzsír%-om és inkább fogok hájasnak tűnni mint izmosnak. :(
2014. jan. 15. 16:59
3/9 anonim válasza:
nagy szar enyém majdnem 15el nagyob
4/9 anonim válasza:
Ch-tól ne félj, ha edzel úgyis felhasználod a nagy részét. Az meg kell az izom tömeg növeléséhez, + a megfelelő mennyiségű fehérje.
Nem fogsz zsírosodni.
5/9 A kérdező kommentje:
De gondolom olyan nincs, hogy csak izmot szedek fel, szóval fogok valamennyit zsírosodni. Na mindegy idén kemény tömegelés lesz. :D
2014. jan. 15. 17:31
6/9 viktorvarga válasza:
hataz szar.de azért kell edzeni h nelegyen az
7/9 A kérdező kommentje:
Te nem vagy okos, ugye?
2014. jan. 15. 18:22
8/9 anonim válasza:
Nem rossz az 15 évesen, én fiatalabb voltam mikor kezdtem a testépítést, nekem 28-as volt a pajszer :-D
9/9 anonim válasza:
Az nagyon jó! Ha a testzsírszázalékod alacsony, akkor kifejezetten izmos lehetsz a korodhoz képest, mert egy átlag ilyenkorú gyerek 55-62 kiló ilyen magassághoz.
Én nem növelek izomtömeget, mást sportolok (hosszútávfutás), nekem így 29cm-es bicepszem, de annyira nem vagyok gyenge, osztályból szkanderbe (15-20 fiú) 5-en nyomnak kb. le, igaz nem egy vasgyúró brigád:D. Csak szerintem az izomtömegem az tök átlagos.
Haverom edz már fél éve (előtte is edzegetett kicsit) és neki is kb. ekkora lehet a bicepsze, ő 176 cm 65 kiló és mindenkit lenyom az osztályba:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!