Horváth Dániel. kérdése:
Tömeget szeretnék növelni Hyper mass 5500 jó lesz szerintetek?
Figyelt kérdés
Nagyjából 3éve "kondizom", de az utóbbi időben egyre komolyabban veszem a dolgot, és szeretnék nem is verseny szinten, de egy elég jó formát kialakítani.
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy segítsetek milyen kiegészítőt ajánlotok? Például a Hyper Mass 5500 mellé kell-e még valami? (Vitaminon kívül) Valaki azt mondja a fehérje nem kell mellé (porban), mert van benne, plusz az étkezésben is sokat bevisz az ember.
Nos jelenleg 64kg testsúllyal rendelkezem egy elég szálkás formával, minden izomzat rendben van az arányok is okésak.Mekkora tömeget érdemes egyszerre felszedni?
2014. jan. 11. 22:22
2/6 anonim válasza:
én régebben használtam 62 ról 70 re sikerült felmennem én ajálnám a brutal anadrolt (tesztoszteron vokozo) persze sokan mondják hogy csak 30 év fellet de gondolom ők nem próbáltákki.
3/6 anonim válasza:
Én neked a helyesírási kéziszótárat ajánlom, nem az anadrolt!
5/6 anonim válasza:
Ez van, ne adj hülye tanácsot! Próbáltam, még jó hogy régebben féláron szereztem minden Biotechet.
6/6 anonim válasza:
Figyelj azért mert te szét vagy szteroidozva és neked nem hatott hát inkább ezt hagyuk az ne adjon tanácsot aki egy másik kategóriába edz mint pl te szteroid szeroidall
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!