Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi 1000 forintból lehet...

Napi 1000 forintból lehet tömeget növelni?

Figyelt kérdés
Most 60 kiló vagyok és 183 centi magas, szóval szerintem bármilyen tervezett dolog már csak javítana. Izomból már nem sokat tudnék veszíteni... haha.
2013. dec. 1. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:
1000ft kevés lesz hozzá.
2013. dec. 1. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Rizs, máj, comb, szalonna, zöldségek beleférnek. Azaz lehet :)
2013. dec. 1. 10:34
 3/8 A kérdező kommentje:
és írnátok nekem egyet?
2013. dec. 1. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:
41%

Nehez lesz es nem lesz a legegeszsegesebb de ittvan

30 dkg csirkemell 360 ft

75 g myprotein impact whey 270 ft

380 g rizs 175 ft

50 ml olivaolaj 130 ft

1 adag mega daily one 62 ft

Ez igy osszesen 997 ft mondjuk egy reszet egybe kell nagy kiszerelesbe megvenni de akkor csinald ugy hogy most egy ideig eszed a magad etrendjet es sporolsz penzt hogy meg tudd venni ezeket aztan ha elfogynak akkor kozbe mig fogyasztod gyujtesz penzt ujra.

2013. dec. 1. 11:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Simán lehet, csak jobban oda kell figyelni arra, hogy mit hol veszel, milyen akciók vannak stb.

(Én is ezt csinálom, mert nincs túl sok pénzem.)

2013. dec. 1. 11:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Hanyagoljátok már ezt a Mega Daily One-t!

A Scitec-től a Daily Vita-Min egy adagja 41.- Ft, és sokkal több minden van benne (pl. van benne króm, ami a másikban nincs vagy 8-szor(!!) több D-vitamin van benne), egyedül a B-vitaminokból van kevesebb, de mivel nyújtott felszívódású, ezért az a kevesebb is jobban hasznosul (próbáld ki: reggel vedd be egyik nap az egyiket, másik nap a másikat, a DVM-nál mág este is színeset pisilsz, a másik addigra kiürül teljesen).

2013. dec. 1. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Jo akkor daily vita min en ugy tudtam a mega daily one a legolcsobb. Ez esetben en is a dvm-t ajanlom.
2013. dec. 1. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Mell helyett mehet comb is tömegelésnél, abból többet ehetsz.
2013. dec. 1. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!