Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem ugyanolyan a két...

Miért nem ugyanolyan a két Impact whey?

Figyelt kérdés

Nővérem hozott nekem 5 kg myprotein impact wheyt angliából egy boltból karácsonyra és másabb a színe, meg íze az itthon vásárolttól. (natur íz mindkettő)

Ez miért van?

2014. jan. 6. 21:45
1 2 3 4
 31/33 clint ***** válasza:
Kérdező, általában marha proteineket meg tojást ha a por formájában kérded, illetve tejsavóból izolátumot néha. Szinte mindig más amúgy szerencsére támogatnak, szóval nem válogatok, jelenleg amix beef-et iszogatok. De kaptam egy kétkilós sciteces 100% whey proteint, amit szeretettel benyomok majd mert brutál finom :D
2014. jan. 7. 17:18
 32/33 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Tap bela nem személyeskedtem,csak véleményt mondtam... asszem ehhez még jogom van, ugyanugy ahogy neked is, hogy minden kérdéshez odabiggyesztesz valami nagyértékű véleményt.

Hozzáteszem a impact wheyt is a válaszod miatt kezdtem venni pár hónapja.

2014. jan. 7. 17:53
 33/33 eMJay válasza:

Miért rendelsz amúgy itthonról? Egyenesen a gyártótól is tudsz venni, szinte mindig olcsóbb így, főleg ha többet veszel.

Amúgy meg tényleg érdekes, hogy kint hol vette, mert nincs offline boltjuk úgy tudom. De kitudja :)

2014. jan. 7. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!