Miért nem ugyanolyan a két Impact whey?
Nővérem hozott nekem 5 kg myprotein impact wheyt angliából egy boltból karácsonyra és másabb a színe, meg íze az itthon vásárolttól. (natur íz mindkettő)
Ez miért van?
Jó saxx de elhiszed, hogy itt most kb mindenki azt mondja, hogy az övé jó, ugyis? Ennyi erővel mit mondjak?
A kérdező is azt mondaná egy hónappal ezelőtt, hogy jó, mert jó helyről vette...
Angliából rendelve biztos jót kap az ember, az itthoni helyekről meg a muscleteamtől kaptam ugyanolyat. Nem hiszem, hogy kéne harmadik variáció.
Viszont amíg konkrétum nélkül maradunk hamisságügyben, addig nem jutunk előre, csak gerjed a feszültség.
Wash sztem itt semmilyen feszültség nincs, én feltettem egy kérdést, sztem hasonló helyzetben te is ugyanigy válaszötleteket akarnál.
A muscleteamtől és az enproteinemtől rendeltem eddig.
Ezekszerint biztos az angliai boltban van a bibi, vagy a nővéremben :D
Azért írtam, mert már többször felmerült, hogy hamis lehet, de odáig sose jutunk el, hogy pontosan honnan. Így meg kb olyan az egész, hogy lehúzzuk az egész márkát.
Ennyi adatból meg még a nővéred is simán hozhatott hamisat :D
Túlságosan naivak vagytok.
Ha valami több 10ezer ftba kerülnek és nem lehet vagy nehezen lehet észrevenni a különbséget akkor AZT HAMISITANI FOGJÁK... Rendőrségnél munkám során, hidd el nagyon meglepődnél miket hamisítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!