Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem ugyanolyan a két...

Miért nem ugyanolyan a két Impact whey?

Figyelt kérdés

Nővérem hozott nekem 5 kg myprotein impact wheyt angliából egy boltból karácsonyra és másabb a színe, meg íze az itthon vásárolttól. (natur íz mindkettő)

Ez miért van?

2014. jan. 6. 21:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Semmit, én sem tudok. Clint: olcsó, de jó is! Van belőle kamu, ahogy másik 1000 termékből is (akár Scitec). Jó helyről kell venni, és nincs vele baj.
2014. jan. 6. 22:36
 12/33 A kérdező kommentje:
melyik webshopból lehet normálisat akkor?
2014. jan. 6. 22:39
 13/33 clint ***** válasza:

Jó saxx de elhiszed, hogy itt most kb mindenki azt mondja, hogy az övé jó, ugyis? Ennyi erővel mit mondjak?

A kérdező is azt mondaná egy hónappal ezelőtt, hogy jó, mert jó helyről vette...

2014. jan. 6. 22:45
 14/33 anonim ***** válasza:

Angliából rendelve biztos jót kap az ember, az itthoni helyekről meg a muscleteamtől kaptam ugyanolyat. Nem hiszem, hogy kéne harmadik variáció.

Viszont amíg konkrétum nélkül maradunk hamisságügyben, addig nem jutunk előre, csak gerjed a feszültség.

2014. jan. 6. 22:50
 15/33 anonim ***** válasza:
Háhá, na ez a kemény. :D Mindig is azt mondtam, hogy ezek a webshopról rendelt Impact termékek felejtősek számomra, inkább besétálok egy Scitec, Biotech boltba...
2014. jan. 6. 22:51
 16/33 anonim ***** válasza:
Saxx te személy szerint miért mered kijelenteni, hogy amit te vettél webáruházból, az jó volt? ...
2014. jan. 6. 22:57
 17/33 A kérdező kommentje:

Wash sztem itt semmilyen feszültség nincs, én feltettem egy kérdést, sztem hasonló helyzetben te is ugyanigy válaszötleteket akarnál.

A muscleteamtől és az enproteinemtől rendeltem eddig.

Ezekszerint biztos az angliai boltban van a bibi, vagy a nővéremben :D

2014. jan. 6. 22:58
 18/33 anonim ***** válasza:

Azért írtam, mert már többször felmerült, hogy hamis lehet, de odáig sose jutunk el, hogy pontosan honnan. Így meg kb olyan az egész, hogy lehúzzuk az egész márkát.

Ennyi adatból meg még a nővéred is simán hozhatott hamisat :D

2014. jan. 6. 23:12
 19/33 clint ***** válasza:
a márkát nem érdemes lehúzni, sztem a myprotein minőségi márka. Itt az impact wheyról volt szó.
2014. jan. 6. 23:20
 20/33 anonim ***** válasza:

Túlságosan naivak vagytok.

Ha valami több 10ezer ftba kerülnek és nem lehet vagy nehezen lehet észrevenni a különbséget akkor AZT HAMISITANI FOGJÁK... Rendőrségnél munkám során, hidd el nagyon meglepődnél miket hamisítanak.

2014. jan. 6. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!