Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem ugyanolyan a két...

Miért nem ugyanolyan a két Impact whey?

Figyelt kérdés

Nővérem hozott nekem 5 kg myprotein impact wheyt angliából egy boltból karácsonyra és másabb a színe, meg íze az itthon vásárolttól. (natur íz mindkettő)

Ez miért van?

2014. jan. 6. 21:45
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
oké wash tehát az angliai boltból kevésbé biztonságos mint a webshopról. Amúgy nem hamisításra gondoltam, hanem arra hogy a cég külföldre dirrekt más minőséget küld.
2014. jan. 6. 23:34
 22/33 anonim ***** válasza:
Nem ezt mondtam... így születnek a dezinformációk. Azt mondtam, hogy annyi adat alapján, hogy "a nővéred hozta Angliából" még az is lehet hamis, hiszen ott helyben is hamisíthatják! Hiszen nem mondtad, milyen nevű boltban vette. Tudtommal a Myprónak nincs fizikai boltja, csak webshopként üzemel, ergo ha itthon veszélyes fizikai forgalmazótól venni, akkor kint is, pláne, mert ott helyi márka, itt meg nem sokan ismerik.
2014. jan. 6. 23:40
 23/33 tap bela ***** válasza:

A Muscleteam kizárólag, közvetelenül az angol Myproteintől kapja az árut. Kizárt a a hamisítvány, vagy egyébb szemét-kedés.

Szintén kizárólag a HiTech-től, Peak-től, MHN-től, mint gyártóktól vásárol árukat. Itt is kizárt mindenféle trükközés (hamisítvány, átcsomagolás, egyéb szarako-dás).

2014. jan. 7. 07:20
 24/33 anonim ***** válasza:
Muscleteam régen jót küldött, angolok szintén, van még egy, az enproteinem, őket én nem ismerem, csak azt tudom hogy náluk a legolcsóbb most az Impact Whey.
2014. jan. 7. 08:17
 25/33 tap bela ***** válasza:
kedves saxx ez ne migaz, mivel a muscleteamnél a legolcsóbb. Sőt a VIP-eseknek a legolcsóbb, sőt sok minden más is.
2014. jan. 7. 11:27
 26/33 A kérdező kommentje:

jó igazából tökmindegy, sosem fogok ilyent venni többször.

Megkérdeztem egy testépítőt emailen, azt mondja hagyjam, mindegy milyen fehérjét veszek, de boltban vegyek, mível a bolti dolgoknál nagyobb az esély egy ellenőrzésre és így több az esély rá, hogy jó. Azt állítja netről akár ő is el tudna adni bármit és igaza is van.

A másik, meg már bocs tap bela, de ha annyira megbizható a muscleteam, akkor miért tap belaként vagy regizve itt, és miért horváth balázsként a face-en kép nélkül? Miért félsz felvállalni magad, mint a shop builderesek? Sztem ez már egy indok miért ne rendeljek tőled.

Sax te meg csak mondod, hogy jó. Attól, hogy rendelsz valamit és kijön már jó? Az ízéből nem tudhatod, pont amiatt mert a csajom dmes savóporának is full ugyanaz az íze és mellékize mint egyes tejsavóknak. Pedig abban 15%fehérje van max.

Clint te milyen fehérjét szoktál használni?

2014. jan. 7. 12:40
 27/33 anonim ***** válasza:

Hányszor összevesztem itt a nagyérdeművel, mikor valaki olcsó fehérjét akart vásárolni, én ajánlottam szója tartalmút, ők meg lehurrogtak, hogy mekkora gyökér vagyok, mi az hogy szójásat ajánlok, a szója méreg, fos, kaki, ehetetlen, hasztalan, semmit sem ér, stb... ugyan olyan árban ott van a Mypro. Mindig is azt mondtam, ilyen "noname" webáruházból nem rendelnék tejsavót, inkább boltból megvettem anno a szójásat, nem haltam bele, meg abban legalább tudtam mi van... Nem a Myprot fikázom ezzel konkrétan, csak mivel itthon nincs boltjuk, hiába olcsó, egy webáruházból nem fogom megrendelni. Itt az élő példa, hogy amit webshopon veszel, valószínűleg köze nincs ahhoz, amit boltban megveszel angolban...

Biztos megint be leszek oltva :D de nem érdekel.

2014. jan. 7. 13:08
 28/33 anonim ***** válasza:
11%
Kedvezménnyel lehet, alapból olcsóbb a másik. Nem baj, én maradok a Mypronál, 1 éve csak angliából rendelek, és nincs vele bajom, azt pedig soha senkinek nem mondtam hogy a Muscleteam, vagy az enproteinem webáruházban vegye.
2014. jan. 7. 13:36
 29/33 tap bela ***** válasza:

A kérdező eredeti kérdése:

"Nővérem hozott nekem 5 kg myprotein impact wheyt angliából egy boltból karácsonyra és másabb a színe, meg íze az itthon vásárolttól. (natur íz mindkettő)

Ez miért van?"

Ami, már ponyvaregény 3 oldalon keresztül zajlik. Párszor megkérdezték még is hol vetted. Erre állandó kitérő, ködösítő a válasz. És most ott tartunk, hogy személyeskedsz.

Személyeskedsz olyan alapvető információ hiánnyal a fejedban, hogy az elképesztő. Ezt az orbitális baromságot, hogy a webshopok nincsenek ellenőrizve, meg hoyg a fizikális boltok a tutik. ;-)

Röhej a köbön. Ezért tart itt ez az egész, mert 2014-ben még mindig arról kell beszélni, hogy mi a különbség afehérje meg a protein között, meg a creatin anabolikus sztereoid.

;-)

2014. jan. 7. 16:41
 30/33 tap bela ***** válasza:

"...... mindegy milyen fehérjét veszek, de boltban vegyek, mível a bolti dolgoknál nagyobb az esély egy ellenőrzésre és így több az esély rá, hogy ....."

No tipikus... igen mindegy milyen fehérjét veszel.... ;-)

Igen vegyél bármilyet, mert ha tudnál egy kis infot, akkor ilyet sem válaszolnál. Égés a köbön.

Részemről a téma lezárva, mert ennek az eszmecserének semmi értelme. Ilyen szintre már nem megyek le. ,-)

2014. jan. 7. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!