Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezt hogyan lehetne megoldani...

Ezt hogyan lehetne megoldani a kondi és a fogyással?

Figyelt kérdés
a helyzet most más mint ezelőtt volt nekem, mivel középiskolás vagyok be van vezetve a heti 5 tesi 3 ott 2 máshol és a konditermet választottam! igaz 1 éve már edzek de a helyzet hogy most nem izmosodni akarok hanem fogyni! és mivel muszály választani ezért ezt választottam mivel egy régi lábműtétem miatt nem tudok másra elmenni mint mondjuk foci, vagy kosár stb. és itthon tudok kardió edzés csinálni meg futni meg az étrendemet is rendbe tettem de nem tudom hogy a konditeremben mennyire fogynék, meghogy hogy van ez a kis súly több ismétlés, a fogyásnál? ismétlem másra nem tudok menni és sajnos muszály valahova! és bocsánat még annyit hogy milyen edzésterv lenne jó így hogy fogyni mennék a konditerembe? előre is köszönöm

2014. jan. 6. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Étrended van?
2014. jan. 6. 16:13
 2/2 A kérdező kommentje:
odaírtam igen
2014. jan. 6. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!