Hogyan legyek ereőssebb?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok, pár éve kezdtem el gyurni, de mostanság holtpontra jutottam, valahogy nem érzem, hogy erősödnék és hamar elfáradok. Átlagos kajákat eszek, étrendkiegészítőket, fehérje porokat nem ettem. Nem tudom mi lehet a baj. Válaszokat előre is köszönöm.2014. jan. 5. 18:55
1/5 anonim válasza:
Ez a baj, nincs étrend, nincs meg a megfelelő fehérjebevitel, étrend nélkül eddig jutottál.
2/5 anonim válasza:
Ott van a kérdésedben, hogy mi a baj.
Átlagos kajákat eszel, magyarul szart!
3/5 A kérdező kommentje:
Csak a kaja lenne a probléma? Tudnátok írni valami étrendkiegészítőt, ami segíthetne? Kösz előre is
2014. jan. 5. 19:07
4/5 anonim válasza:
Étrend kéne neked, aztán kiegészítő.
Ne az átlagos(=szar) kajákat egyed, hanem csirkemellet, marhahúst, halat, nyúlhúst, pulykát, tojást, sovány sajtot és túrót, rizst, zabot, zöldségeket.
És számolni kell a makrotápanyagokat is!
5/5 anonim válasza:
Kaja 60% sport 40! Tedd rendbe a kaját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!