Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnám szélesíteni a...

Hogyan tudnám szélesíteni a hátizmomat?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nincs kimondottan olyan hátizom gyakorlat ami csak szélesít. DE melyek azok a gyakorlatok amik legjobban a szélesítésre mennek rá és csak kevésbé a vastagságra ? Húzódzkodás mellhez és a mellhez lehúzáson kívül. A merevkarú lehúzás jó szélesítő ?
2014. jan. 5. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó merev karú lehúzás is, én ott is keményen érzem a széles hátizmot, de az evezések is igen jók a széles hátizomra.
2014. jan. 5. 12:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Merevkarú letolásra gondoltál, nem?

Ha már ennyire be kell kategorizálni, akkor inkább vastagító, mert sokkal jobban hasonlít a mozdulat az evezőgyakorlatokra.

Nézd meg, higy egy t-rudas evezésnél is pont ilyen pozícióban viszed be a tested mellé a könyöködet, csak éppen ott nincs nyújtva a karod.

Állítólag a lehúzó mozdulatok szélesítenek. A csigán letolás nyújtott karral az meg nem lehúzás.

2014. jan. 5. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:

ki hogy nevezi és megy a széles hátizomra is.

[link]

2014. jan. 5. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy megy a széles hátizomra is, az nem is volt kérdés.

Minden lehúzás meg evezés is megy a széles hátizomra.

Csak a kérdező abból a (félig-meddig hibás) elméletből indult ki, hogy a lehúzó gyakorlatok szélesítik a hátadat, az evezőgyakorlatok pedig a vastagságot, a tömörséget adják.

És ilyen szempontból kérdezte, hogy a csigán letolás nyújtott karral az melyikhez tartozik.

Vagy én tévedek, kérdező?

2014. jan. 5. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!