Pár hónapja elkezdtem itthon súlyzós edzéseket végezni, figyelek a táplálkozásomra is. Hogyan tudnám szélesíteni avállamat, milyen gyakorlatokkal?
Tömegnövelni pedig kell, enélkül nem fogsz izmosodni. Ha könnyen zsírosodsz, odafigyelsz a ch-ra, meg a melléevésre, ennyi.
Ha neked nem volt meg a kezdő edzésterv, de már több hónapja súlyzósóol, akkor keress egy osztott súlyzósat a builder-ről, vagy fusd át ezt, én ezt szoktam példának mutatni: [link]
Végezd a megadott gyakorlatokat, sorozat- és ismétlésszámokat mindenre, így vállra is. Kipróbálhatsz más gyakorlatokat is, és aszerint, hogy melyik válik be jobban, variálhatod.
Viszont ha otthon nincs egy értelmes méretű súlyzód, akkor vagy venned kell, vagy el kell járnod terembe.
Szálkásító diátvál nem leszel izmosabb, ahhoz előbb tömegnövelő étrend kellene.
A bodybuilder.hu-n találsz edzésterveket, válassz egy 3 vagy 4 napos osztott edzést, ha már pár hónapja csinálod. De kezdőknek 3 napos teljes testes edzésterv kellene 2 hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!