Miért kell erre itthon nap mint nap magyarázatot adnom?
Nem igazán tudom, hogy hova írjam.
4 évig karatéztam lány létemre. EZt mikor elkezdtem anyámék nem nézték jó szemmel mert sokszor kék zöld foltokkal jöttem haza.
Féléve nem járok edezni. Egyszerűen sikerült a helyi sportkulbot megutálnom. Azóta egy folytában kérdezik anyámék, hogy miért hagytam ott. Meg alig akarnak akárhova is elengedni mert 'már úgy se karatézol nem tudod megvédeni magad' de ebbe az a poén, hogy mielőtt abba hagytam volna még jobban nem engedtek sehova se. Megmondtam nekik, hogy maximum akkor megyek vissza ha nem ebbe az se-be kell visszamennem de nem hajlandóak felfogni.
mert amíg otthon laksz,addig te az ici-pici kislányuk maradsz ezek szerint.
ez szerintem nem a legjobb hozzáállás,főleg ha dolgozol is már,ha nem akkor viszont érthető valamilyen szinten a kisgyermeki bánásmód és elszámoltatás.
vagy a másik lehetőség,hogy ők biztosítják a szállásod a kajád,ezért úgy érzik ez feljogosítja őket arra,hogy uralkodjanak egy felnőtt nőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!