Miért van az, hogy ennyire gyenge vagyok?
Ne a fekvenyomásra alapozz mindet, küld el az egész edzestervedet. Attól, hogy régen edzettél én a helyedben azért legalább egy hónapig csináltam volna hozzászoktató edzést, ne ezen múljon az izületeid egészsége. 16 éves "gyerkőcként" én 70Kg-t is simán kinyomok, igaz nem egy 4x8as széria erejéig, de 2x8 megvan (persze nem olyan súlyokkal erőlködöm alap esetben amivel nem tudom rendesen megcsinálni).
Ha jó az edzésterved, eleget pihensz és eszel akkor nem igaz, hogy nem fejlődsz :)
Tömegnövelő étrend menjen :
Fehérje (protein) : 130-140g közöttit lődd be
Szénhidrát (CH) : 325-384 közöttit tolj be
Legyen egy nagyon jó kis vitaminod, az a legfontosabb, én a Multi Pro Plus ajánlom, minden megvan benne, nem sajnáltak semmit, ezt használom régóta, nagyon jó !
Edzés után : Fehérje + CH
Fehérje : 40-50g (amiben van 35g protein kb) + 40g CH
Nem erőemelő vagy, szóval nem a súly számít, csak fokozatosan mindent és hétről hétre szépen növeled a súlyokat, gyakorlattól függően.
Ha hazaérsz melóból és kur.vára fáradt vagy vegyél valami NO Fokozót (Heti 1x használd szigorúan), én akkor szoktam nyomni, mikor egy lemaradt izomcsoportot edzek.
Nagyon röviden leírtam, ha valamit nem értesz, írj itt hozzászólásban, szívesen segítek !
#2 vagyok
Kimaradt, hogy amit már Montez is írt: ne érdekeljen, hogy más mennyivel csinálja, ha neked két 10es van a rúdon akkor annyi van és kész, nem kell feleslegesen több súlyt használni, hogy ha nem megy annyival szabályosan legalább 3-4x8
Ha már úgy érzed, hogy több kell az izomzatod leterhelésére akkor azt úgyis érezni fogod. (Persze azzal is leterhelheted ugyanazzal a súllyal ha negatív szakaszokt baromi lassan csinálod, garantálom, hogy be fogsz f@sni :D)
De most ne azt nézd, hogy te 25 vagy, ők meg csak 16 éves gyerkőcök!
Mégis mit akarsz így két hónap után?
Lehet az a 16 éves nyolc évet vizilabdázott, úszott, atletizált vagy kajakozott, amikor 14 évesen elkezdett edzeni!
Még szép, hogy erősebb nálad, amikor te meg két hónapja kezdtél hozzá és akkor is rosszul!
Köszönöm a válaszokat. 2. kérdezte az edzéstervemet, nagyjából ezt követem: [link]
A hasazni nem szoktam, illetve, mellre 3 gyakorlat, bicepszre 2 gyakorlat (egy 4 és egy 3 sorozatos), a láb az nálam elég egyedi :D(otthon edzek, van egy vizszintes lábtológépem, azon megcsinálok 6-7 szer 10en felüli ismétlést, kitörés 4x12 + vádli és ennyi), vállra 3 gyakorlat 3x10, a pénteki napon nem változtatok semmin.
3. kössz a leírást.
Még annyit kérdeznék, hogyha megvan a kellő mennyiség a fehérje bevitelből, de a CH nincs meg, akkor szálkásan fogok fejlődni, vagy lassabban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!