14 éves sovány gyenge fiú vagyok, és segítséget kérnék?
170cm vagyok és 50kg azaz KÓROSAN SOVÁNY!!! anyukám nagyon ritkán készít húst,de abból sem tudok sokat enni vaéamiért :( az osztályban mindig beszólnak hogy milyen sovány vagyok,meg ilyesmi de én változtatni akarok!!!
ma elkezdtem a fegyenctornát,és az lenne a kérdésem hogy még mivel tudnék izmos lenni? és hogy megjöjjön az étvágyam is azaz hízzak is. mert a gimnáziumban szeretnék egy normális testalkatot. szóval több kérdésem lenne, hogy mit tanácsoltok,mitől szerezhetnék izmot? (majd ha megállok a fejlődésben ketlebellezni fogok,de addig szó sem lehet ezekről) a másik pedig az,hogy 3/4 év alatt mondjuk 172cm-hez lehetek-e 60kg? előre is köszi a válaszokat!!!
Egyél sokat. Ennyi.
Mekis kaják, minden ami hízlal. Ah... bárcsak a helyedbe lennék.. úgy bezabálhatnék. :( De így ha ránézek egy szelet kenyérre, máris meghíztam.
Az első hülyeséget ír.
Nem vagy kórosan sovány,hasonló paraméterekkel rendelkeztem én is kb. úgy egy éve, és nem voltam olyan nagyon gebe.
Most hogy neked legyen-e étrended, azt Te döntöd el. 14 évesen szerintem nem muszáj kiszámolt étrenddel dolgozni, de ha szívesen csinálod, az lenne a legjobb megoldás.
Itt nincs olyan hogy szereted vagy nem szereted. Neked enned kell mindent ami emészthető. Viszont a mekis típusú kajákat tényleg felejtsd el, meg a kólát és hasonló cukros üdítőket.
Ha otthon nincs elegendő kaja, kunyizz a suliba a társaidtól szendvicset, tuti nem bírják megenni mindet amit otthonról hoznak, valaki mindig tud majd adni.
ha bu..i vagy az is maradsz.Mindenki csak a kifogasokat keresi.Nincs penz, nem vagyok eleg jo, vekony vagyok...stb bam.meg ha nem tetszik valami valtoztatsz!nincs penz 14 eves vagy! elmesz ujsagot hordani!veszel magadnak belole kajat, otthonra is valamit ha szegeny vagy! nem kell nyavajogni nyalogatni a sebeinket hanem talpra kell allni!nekem se volt egy vasam se vilag eletemben szegenyek voltunk.mit csinaltam?
kimentem kulfoldre! imadom a testepitest... sose szedtem semmilyen kiegeszitot se(penz hianyaban) csak zabaltam mint az allat:)most meg akarmit megvehetek a legjobb cuccokat, legjobb markakat es annyit edzhetek amennyit akarok...igaz 70 orakat meloztam hetente, de megerte!ugyh emeld emg a segged es tegyel magadert, ne mastol vard a sult galambot...mert hidd el nem fogsz kapni.Minden rajtad all!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!