Edzésterv összeállásában kérhetnék egy kis segítséget?
Hétfő: Mell-Kar
Szerda: Láb
Péntek: Hát-Váll
ebben a sorrendben szeretném végezni a gyakorlatokat.
Ehhez szeretnék egy edzéstervet, én sajna nem értek annyira hozzá.
pl fekve nyomást is csak sima padon csináltam.
Aki ért hozzá és tényleg tudja hogy a mell edzéshez melyek azok a feladatok amik kellenek hogy jól nézzen ki :)
de ez ugyan úgy tartozik a lábra vállra stb .
Ha megkérhetek mindenkit aki segít nekem az összeállításban hogy a feladatok neveit a shop.builder oldalról állítsa össze.
( Hogy utána tudjak keresni és megtudjam nézni hogyan is kell csinálni azt a feladatot szabályosan )
Előre is köszönöm.
Ez így nem jò! Mell és kar nem jò eggyütt.
Hétfő:bicepsz-tricepsz
Szerda:hát-láb
Péntek:váll-mell itt fontos hogy először a váll edzést végezd hogy a mell edzésénél jobban dolgozzon a mellizom és a vallad sem sérül pl fekvenyomásnál mert be lessz melegedve! :D
Mell edzés: fekvenyomás "sima padon",fekvenyomas döntött padon, fekvenyomás minusz padon, tárogatás egykezes súlyzóval, áthúzás......
Váll edzés:oldalemelés, arnold nyomás; melltől nyomás....
Láb edzés: combhajlítás, gugolás súllyal(ezt kevesebb sùllyal kezd nehogy sérüljön a térd és ha lehet valaki legyen ott melletted nehogy seggre ülj :D) , kitörés.....
A mell-kar együtt nem jó, de a hát-láb az oké. Hát jól van.
kérdező: jól van így.
Az én edzéstervem így van beosztva:
Hétfő: mell-tricepsz
csütörtök:hát-bicepsz
szombat:láb-váll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!