14 éves sovány gyenge fiú vagyok, és segítséget kérnék?
Figyelt kérdés
170cm vagyok és 50kg azaz KÓROSAN SOVÁNY!!! anyukám nagyon ritkán készít húst,de abból sem tudok sokat enni vaéamiért :( az osztályban mindig beszólnak hogy milyen sovány vagyok,meg ilyesmi de én változtatni akarok!!!
ma elkezdtem a fegyenctornát,és az lenne a kérdésem hogy még mivel tudnék izmos lenni? és hogy megjöjjön az étvágyam is azaz hízzak is. mert a gimnáziumban szeretnék egy normális testalkatot. szóval több kérdésem lenne, hogy mit tanácsoltok,mitől szerezhetnék izmot? (majd ha megállok a fejlődésben ketlebellezni fogok,de addig szó sem lehet ezekről) a másik pedig az,hogy 3/4 év alatt mondjuk 172cm-hez lehetek-e 60kg? előre is köszi a válaszokat!!!
2013. dec. 6. 20:00
11/13 A kérdező kommentje:
azért egy kicsit kúltúráltabb formában várnám a válaszokat.
2013. dec. 9. 07:34
13/13 anonim válasza:
szerintem kérj anyádtol pénzt anyádtol pénzt nem kell sokat kérjél 1kg száraz tésztát vegyél fözd meg olajal,soval finom. nem vagyunk szegények de nagyon finom és 13vok még mindig eszem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!