Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14 éves sovány gyenge fiú...

14 éves sovány gyenge fiú vagyok, és segítséget kérnék?

Figyelt kérdés

170cm vagyok és 50kg azaz KÓROSAN SOVÁNY!!! anyukám nagyon ritkán készít húst,de abból sem tudok sokat enni vaéamiért :( az osztályban mindig beszólnak hogy milyen sovány vagyok,meg ilyesmi de én változtatni akarok!!!

ma elkezdtem a fegyenctornát,és az lenne a kérdésem hogy még mivel tudnék izmos lenni? és hogy megjöjjön az étvágyam is azaz hízzak is. mert a gimnáziumban szeretnék egy normális testalkatot. szóval több kérdésem lenne, hogy mit tanácsoltok,mitől szerezhetnék izmot? (majd ha megállok a fejlődésben ketlebellezni fogok,de addig szó sem lehet ezekről) a másik pedig az,hogy 3/4 év alatt mondjuk 172cm-hez lehetek-e 60kg? előre is köszi a válaszokat!!!

2013. dec. 6. 20:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
azért egy kicsit kúltúráltabb formában várnám a válaszokat.
2013. dec. 9. 07:34
 12/13 anonim ***** válasza:

nem kulturalt de igaz!

nem?

2013. dec. 10. 00:16
 13/13 anonim válasza:
szerintem kérj anyádtol pénzt anyádtol pénzt nem kell sokat kérjél 1kg száraz tésztát vegyél fözd meg olajal,soval finom. nem vagyunk szegények de nagyon finom és 13vok még mindig eszem .
2014. máj. 21. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!