Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy edzés legtovább meddig...

Egy edzés legtovább meddig kell hogy tartson? 1,5 óra edzés?

Figyelt kérdés

2014. jan. 4. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem mindig belefér 60-80 percbe. Másfél óránál tényleg nem kellene, hogy tovább tartson, akkor valami nem okés, vagy az izomcsoportok bontása vagy túl sok a pihenő vagy rengeteg a gyakorlat.
2014. jan. 4. 17:06
 2/4 A kérdező kommentje:
csak én általában mindig hosszabb pihenőidőket tartok, ez baj?
2014. jan. 4. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha neked így jó..:) Én a pörgős, intenzív edzéseket szeretem. Nyilván egy nagy súlyos fekvenyomásnál, guggolásnál, felhúzásnál pihenek én is vagy 2 percet, de a kisebb izomcsoportoknál, kisebb súlyos gyakorlatoknál elég kb 1 perc is.
2014. jan. 4. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem 60 perc az optimális, még akkor is ha csak heti háromszor edzel.

Egy csomó ember ku rva kényelmesen "edz". Tárogatás közötti szünetekben is beszélget meg kijárkál megnézni mi van a TV-ben, aztán edzés végén még tíz perc elmegy hasazásra, meg tíz vádlizásra. De kérdem én; egy ilyen nem túl fárasztó gyakorlat, mint a tárogatás szüneteiben nem lehetett volna vádlizgatni?

2014. jan. 4. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!