Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti milyen súlyokkal kezdtétek...

Ti milyen súlyokkal kezdtétek az edzést?

Figyelt kérdés
Bicepszet 6 kilóssal,fekvenyomást rúddaltárogatást 10 kilóval,tricepszet kötélen 10 kilóval,egykezessel 3 kilóval.Hátra meg lábra nem emlékszem.Nyakból nyomást 10 kilóval.

2014. jan. 3. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Aztán hány évesen kezdtél el súlyzózni? Hat?
2014. jan. 3. 20:37
 2/7 A kérdező kommentje:
15.
2014. jan. 3. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Az oké, én húszéves voltam, de már fogalmam sincs, hogy mit mennyivel csináltam.

Igaz azelőtt meg kenuztam és ott is volt körkondi, de már azt sem tudom, hogy mit milyen súllyal kellett csinálni!

2014. jan. 3. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
hát rég volt, de kb 50 kilós fekvenyomás ment, 10 kilós egykezesekkel a bicepsz, ilyesmi.
2014. jan. 3. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
én ha jól emlékszem 75 kilós testsúllyal kezdtem edzeni.
2014. jan. 3. 20:51
 6/7 Szergej55 ***** válasza:
Fekvenyomni 40 körül tudtam, bicepsz nálam egykezesekkel 8-10 kiló volt, kétkezesre már nem emlékszem (de 20-22 körül lehetett nagyjából szabályosan), a csigás evezőgépen 50 körülre raktam fel, persze rángatva (, a legjobb bizonyíték erre, hogy most is annyival csinálom :D), tricepszezni csigán 30 körül tudhattam, nem feltétlen tökéletesen, tárogatni egykezesekkel kb. 8-10 kilóval. Felsőtestnél kb. ennyi ugrik be, guggolni is 50 kiló körüli szériával kezdtem, a többi lábgyakorlatot annyira régóta nem is csinálom, tehát azokról régi adat nincs. Ezek jutottak hirtelen eszembe.
2014. jan. 4. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
én is 15 évesen kezdtem ( most 16 vagyok ) fekvenyomás 20 kiló + rúd , állva bicepsz 2 kézzel 8 kiló + rúd gépen 30 kiló , tripcesz kötélen 20 kilo
2014. jan. 5. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!