Ti milyen súlyokkal kezdtétek az edzést?
Figyelt kérdés
Bicepszet 6 kilóssal,fekvenyomást rúddaltárogatást 10 kilóval,tricepszet kötélen 10 kilóval,egykezessel 3 kilóval.Hátra meg lábra nem emlékszem.Nyakból nyomást 10 kilóval.2014. jan. 3. 20:35
1/7 anonim válasza:
Aztán hány évesen kezdtél el súlyzózni? Hat?
2/7 A kérdező kommentje:
15.
2014. jan. 3. 20:38
3/7 anonim válasza:
Az oké, én húszéves voltam, de már fogalmam sincs, hogy mit mennyivel csináltam.
Igaz azelőtt meg kenuztam és ott is volt körkondi, de már azt sem tudom, hogy mit milyen súllyal kellett csinálni!
4/7 anonim válasza:
hát rég volt, de kb 50 kilós fekvenyomás ment, 10 kilós egykezesekkel a bicepsz, ilyesmi.
5/7 anonim válasza:
én ha jól emlékszem 75 kilós testsúllyal kezdtem edzeni.
6/7 Szergej55 válasza:
Fekvenyomni 40 körül tudtam, bicepsz nálam egykezesekkel 8-10 kiló volt, kétkezesre már nem emlékszem (de 20-22 körül lehetett nagyjából szabályosan), a csigás evezőgépen 50 körülre raktam fel, persze rángatva (, a legjobb bizonyíték erre, hogy most is annyival csinálom :D), tricepszezni csigán 30 körül tudhattam, nem feltétlen tökéletesen, tárogatni egykezesekkel kb. 8-10 kilóval. Felsőtestnél kb. ennyi ugrik be, guggolni is 50 kiló körüli szériával kezdtem, a többi lábgyakorlatot annyira régóta nem is csinálom, tehát azokról régi adat nincs. Ezek jutottak hirtelen eszembe.
7/7 anonim válasza:
én is 15 évesen kezdtem ( most 16 vagyok ) fekvenyomás 20 kiló + rúd , állva bicepsz 2 kézzel 8 kiló + rúd gépen 30 kiló , tripcesz kötélen 20 kilo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!