Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mekkora súlyokkal gyakoroltato...

Mekkora súlyokkal gyakoroltatok amikor kezdtétek a kondit?

Figyelt kérdés

Olyan emberek érdekelnek akik előtte nem is sportoltak.

És ha lehet őszintén, ha nagyon menőzni akarsz akkor utána mondhatod azt is, hogy most mekkorákkal, mennyi idő után :)

Tehát mennyivel nyomsz fekve, mekkora súlyokkal bicepszezel egy v kétkezesen, mekkora sorozatszámmal.

És a bal karotok elmaradottabb volt?

Pár válasz után én is elmondom, hogy milyen értékekkel kezdtem aztán összevetjük :D

2011. jan. 22. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Mikor elsőnek nyomtam fekve, akkor 24kg-mal szériáztam, bicepszre meg olyan 4-5kg os egykezes súlyzókkal
2011. jan. 22. 14:31
 2/9 A kérdező kommentje:

És milyen ütemben fejlődtél?

Én hó eleje óta járok kb, a bal karom nagyon gyenge volt, 4 kilos súlyzókkal kezdtem. A jobbnak ment a 7-es is. Ma már jobb a helyzet (bár nem hiszem, hogy nőtt volna az izmom, csak simán "aktiválta" magát) és 7 kilo-s súlyzókkal csinálom mindkét kézzel, vagy 8(de azért a jobb még mindig erősebb kicsit). Remélem tél végére meglesz a 10 kilo mindkét kezemnek, mert azért az már annyira rosszul nem néz ki. (Az alatt, hogy "meg lesz" azt értem, hogy több sorozatot le tudok belőle tolni)

Fekvenyomásban 20 kilo simán megy, 25ből megy pár sorozat, a 30 meg olyan, hogy 1 sorozatot talán ki tudok szenvedni, de azért haverom mindig ott áll mögöttem, hogy segítsen ha kell :D

Tricepsz 60 kilo a "lenyomós" gépen (szintén pár sorozat), melltárogató 35 kiló.

2011. jan. 22. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. jan. 22. 15:32
 4/9 A kérdező kommentje:
16 :)
2011. jan. 22. 15:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a fejlődés eleinte gyors volt, aztán lassult, olyan 1 év után 60 kiló körül nyomtam fekve, és 10kg körüli egykezes súlyzókkal csináltam, a tárogatást, meg a lehúzást kb 70kg-mal, ez 14 éves koromban volt, de nem akartam én nagy ogre lenni, ezért ezután már mérsékelten csináltam. Most 20évesen 74-el szériázok fekve, de csak azért szoktam, hogy karban legyenek tartva az izmaim.
2011. jan. 22. 15:54
 6/9 anonim ***** válasza:
amikor kezdtem kb hónapja, 20kgval fekve nyomás volt, az épphogy ment, meg kb 30 kg-val mellhez húzás, szerdán kiment a 90kg, meg hasizmot csináltunk, bicepszre nem edzünk(kenuzok 4 hónapja), az fejlődik magától annyira amennyire kell.
2011. jan. 22. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:
*3 hónapja kezdtem kb a kondit
2011. jan. 22. 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:
3 hónap alatt 20 kilóról 90? :O ezhogy? :D
2011. jan. 24. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
15 éves vagyok 198 centi 113 kiló, még mindig minuszban vagyok a sulyomhoz képest.
2011. jan. 25. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!