Mekkora súlyokkal gyakoroltatok amikor kezdtétek a kondit?
Olyan emberek érdekelnek akik előtte nem is sportoltak.
És ha lehet őszintén, ha nagyon menőzni akarsz akkor utána mondhatod azt is, hogy most mekkorákkal, mennyi idő után :)
Tehát mennyivel nyomsz fekve, mekkora súlyokkal bicepszezel egy v kétkezesen, mekkora sorozatszámmal.
És a bal karotok elmaradottabb volt?
Pár válasz után én is elmondom, hogy milyen értékekkel kezdtem aztán összevetjük :D
És milyen ütemben fejlődtél?
Én hó eleje óta járok kb, a bal karom nagyon gyenge volt, 4 kilos súlyzókkal kezdtem. A jobbnak ment a 7-es is. Ma már jobb a helyzet (bár nem hiszem, hogy nőtt volna az izmom, csak simán "aktiválta" magát) és 7 kilo-s súlyzókkal csinálom mindkét kézzel, vagy 8(de azért a jobb még mindig erősebb kicsit). Remélem tél végére meglesz a 10 kilo mindkét kezemnek, mert azért az már annyira rosszul nem néz ki. (Az alatt, hogy "meg lesz" azt értem, hogy több sorozatot le tudok belőle tolni)
Fekvenyomásban 20 kilo simán megy, 25ből megy pár sorozat, a 30 meg olyan, hogy 1 sorozatot talán ki tudok szenvedni, de azért haverom mindig ott áll mögöttem, hogy segítsen ha kell :D
Tricepsz 60 kilo a "lenyomós" gépen (szintén pár sorozat), melltárogató 35 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!