Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Minden nap edzhetek kézi...

Minden nap edzhetek kézi súlyzóval?

Figyelt kérdés

Vettem kézi súlyzókat. Olvasgattam a neten, és volt ahol azt írták, hogy minden nap mehet, de voltak olyan oldalak, ahol azt írták, hogy két naponta. Elég kezdő vagyok még.

Az jó, ha van izomláz? Ha nincs izomláz akkor nem fejlődik az izom? Ha kézi súlyzókkal edzek bicepszet, hátat, vállat, tricepszet, akkor fekvőtámaszozást abbahagyhatom?

Has, és láb edzést már rendbe tettem, és étrend is megvan.

2014. jan. 3. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon nem vagy tisztában az alapokkal, ezt itt leírni ne lehet röviden. Csináld inkább a fegyencedzést, és azt kombináld a súlyzóssal, plusz nem átana elolvasi a Sárga kapszulát.
2014. jan. 3. 09:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a tippet, el fogom akkor olvasni.
2014. jan. 3. 09:13
 3/4 kovpet ***** válasza:

Azért a kérdéseidre lehet választ írni, de igaz, hogy a Sárga jót fog tenni :)

Tehát: az izom akkor fejlődik, amikor az edzés után pihen. Tehát időt kell adni neki. A ritka, intenzív edzés a jó, ha az izomtömeged akarod növelni. Kétnaponta is túl gyakori, ha ugyan arról az izomcsoportról van szó.

Nem feltétele az izomláz az izom növekedésének.

A fekvőtámasz alapvetően egy mellgyakorlat. A mellizom nincs a felsorolásodban, így kell az is. Vagy fekve nyomás. Meg van rá ezer gyakorlat.

2014. jan. 3. 13:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Tényleg, a mell-ről elfeledkeztem, köszi, hogy írtad.
2014. jan. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!