Tömegelésnél elég a 2/tskg fehérje? Van olyan hogy nem elég a 2/tskg és 2,5 kell? vagy a 2/tskg biztosan elég?
Telített zsír ? Lehet én éltem eddig álomvilágban, de azt hittem a testépítők legnagyobb ellensége a telített zsír és ketogén diétát kivéve arra törekednek, hogy ennek bevitelét minimálisra szorítsák. Telítetlen zsírokra valóban szükség van, napi 10g lenmagolaj pl. nagyon jó.
Erről van valami leírás egyébként? Csak mert amiket én olvastam eddig ott az volt, hogy a telített zsír megakadályozza a szénhidrátok izomba való betöltését, így tehát csak árt.
Egyébként én is úgy tudtam, hogy 2tskg fehérje kell tömegelésnél, diétába 3tskg. A szénhidrát előírása változó, ha nagyon vékony alkatú vagy aki képtelen a hízásra mehet akár 5tskg is, de ezt ki kell tapasztalni.
Napi 1g/tskg zsir kell és ennek a fele lehet telített. Abból lesz a tesztoszteron. Szüksege van rá egy testepitonek. Legjobb forrásai a kókuszzsír és a tojás, vörös húsok, tejtermékek.
Amitol tavol kell maradni azok a transzzsirok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!