Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelésnél elég a 2/tskg...

Tömegelésnél elég a 2/tskg fehérje? Van olyan hogy nem elég a 2/tskg és 2,5 kell? vagy a 2/tskg biztosan elég?

Figyelt kérdés

2013. dec. 27. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell több, 2g elég.
2013. dec. 27. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem nő a tömeg, figyelj hogy bemenjen 0,8g/tskg zsir és azon kivul a ch-t emeld.
2013. dec. 27. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Tömegeléskor alap a fehérje mellett az 1 ttkg zsír.Ennek a fele telített legyen a zsírban oldódó vitaminok miatt. Az viszont igaz hogyha nem hízol, a ch-t kell növelni, nem a fehérjét. Ha fehérjével helyettesíted azt a pluszt amit ch-ból is bevihetnél, nem leszel izmosabb, csak szűkebb lesz a pénztárcád, Montez szavaival "drágábbat kakilsz".
2013. dec. 27. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Telített zsír ? Lehet én éltem eddig álomvilágban, de azt hittem a testépítők legnagyobb ellensége a telített zsír és ketogén diétát kivéve arra törekednek, hogy ennek bevitelét minimálisra szorítsák. Telítetlen zsírokra valóban szükség van, napi 10g lenmagolaj pl. nagyon jó.

Erről van valami leírás egyébként? Csak mert amiket én olvastam eddig ott az volt, hogy a telített zsír megakadályozza a szénhidrátok izomba való betöltését, így tehát csak árt.

Egyébként én is úgy tudtam, hogy 2tskg fehérje kell tömegelésnél, diétába 3tskg. A szénhidrát előírása változó, ha nagyon vékony alkatú vagy aki képtelen a hízásra mehet akár 5tskg is, de ezt ki kell tapasztalni.

2013. dec. 29. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, a telített zsírokat jobb minimalizálni, de valamennyi mégis kell a zsírban oldódó vitaminok miatt. Ez lehet kevesebb is 0,5g-nál, de általánosságban ennyit szoktak.
2013. dec. 29. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Napi 1g/tskg zsir kell és ennek a fele lehet telített. Abból lesz a tesztoszteron. Szüksege van rá egy testepitonek. Legjobb forrásai a kókuszzsír és a tojás, vörös húsok, tejtermékek.

Amitol tavol kell maradni azok a transzzsirok

2013. dec. 30. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!