VicToooR x GB kérdése:
Tömegelésnél próbálta már-e valaki az edzés utáni 30gramm fehérje és 50gramm tömegnövelő kombót?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 16:22
1/20 dirtboy válasza:
ha kevés a tömegnövelő protein tartalma akkor kell is plusz protein.
2/20 anonim válasza:
nem, hogy próbált, hanem mindenki így csinálja. De fehérjéből testtömeg/g kell grammban edzés után. Tehát egy 80 kilós embernek kell 40g fehérje, ami egy 80%-os fehérjetartalmú proteinkészítményből 50g-ot jelent.
3/20 A kérdező kommentje:
igen az a 22g protein (a fehérjéből) meg 11g a tömegnövelőből..összesen 31 nem rossz
2012. aug. 10. 16:29
4/20 A kérdező kommentje:
ja és tejjel iszom tudom nem jó de az még plussz 26gramm protein mert 300ml meg 500ml..:) kösszi a válaszokat
2012. aug. 10. 16:32
6/20 anonim válasza:
Nem érted szerintem. Fehérje legyen a testtömeged/2 azaz, ha 80 kg vagy, akkor proteinporból (nem tömegnövelőből!)kell 50g, mert nem 100%-os fehérjetartalmú. és kell mellé a turmixba 50g szénhidrát is.
Ha pedig tömegnövelőd van, abban benne van egyszerre a fehérje is és a szénhidrát is.
7/20 anonim válasza:
Igen, akkor jó ha kevés a fehérje a tömegnövelőben.
Amúgy nem értem, ha tudod, hogy nem jó tejjel, mért azzal iszod?
8/20 A kérdező kommentje:
dirtboy a fehérjét és a tömegnövelőt is tejjel iszom !
2012. aug. 10. 16:46
9/20 dirtboy válasza:
jó de a tejben lévő fehérjét számoltam mert azt írtad azért iszod mert sok benne a fehérje.
10/20 A kérdező kommentje:
igen na hagyjuk :) köszi a válaszokat !
2012. aug. 10. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!