Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnövelés lenne a célom!...

Tömegnövelés lenne a célom! Jelenleg: 76kg vagyok 180 cm. Tömegnövelő, fehérje? Mi az mi még kellene?

Figyelt kérdés

segítsetek nekem összeállítani egy normális tömegnövelő étrendet? Főleg a kiegészítőkre lenne szükségem.

Kaja napi 500g csirkemell , 350g rizs. Inkább a scitec-es termékekben bízom

Ehhez milyen kiegészítők jók?

2012. aug. 5. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Vitamin az kellene még, tejsavóprotein + gyors ch edzés utánra. Ha még van lóvé és az étrend tényleg ok, akkor esetleg még kreatin.
2012. aug. 5. 19:44
 2/9 A kérdező kommentje:
vitaminból amit most szedek az c-1000-res meg kalcium magnézium!
2012. aug. 5. 20:02
 3/9 A kérdező kommentje:
kicsit tudnád konkretizálni, hogy melyik termékekre gondoltál, melyik az amelyik jó ?
2012. aug. 5. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Vitaminból multi kell: mega daily one vagy ha komolyabbat akarsz :multi pro. Ha már Scitec-eset szeretnél.

Proteinből akkor 100% whey prof + mehet hozzá 40-50g dextróz edzés után vagy vitargo, supercarb fast.

Ha a mega daily vitamint választod,akkor maradhat a plusz C-vitamin és a Ca-Mg is.

2012. aug. 5. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:

A tömegnövelésnél a szénhidrát mennyiség inkább csak tájékoztató jellegű, hiszen azt majd neked kell folyamatosan hangolnod a testtömeg növekedésed alapján.

Előfordulhat, hogy a 350-nél már zsírosodsz, mint az állat, és mondjuk felszalad heti 1-2 kg, ekkor vissza kell venned (mérd a bőrredőket is). Az is lehet, hogy 2 hét alatt nem jön fel semmi, ekkor nyilván emelned kell a rizsmennyiséget.

Én is ennyi csirkét eszek, mellé szójafehérje + tejsavófehérje megy, a szója nem túl jó, de nem drága.

Esetleg tolhatsz egy kis kreatint, ha már tömegelsz. Vitaminok kellenek, ahogy fenn írták. Ja és a telítetlen zsírról se feledkezz meg. :)

2012. aug. 5. 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, jó zsírok is legyenek, omega3 kapszula és napi két kanál lenmagolaj mehet még.
2012. aug. 5. 20:29
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Most nézegettem egyenlőre erre jutottam:

Tömegnövelő: volumass 35 prof

fehérje: 100% whey Protein Prof

kreatin: King Creatin

vélemény?

2012. aug. 5. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Eddig jó, csak lemaradt megint a vitamin. :)
2012. aug. 5. 20:35
 9/9 A kérdező kommentje:
vitamin az már megvan :)
2012. aug. 5. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!