21/22 anonim válasza:
Jé, akkor én hol láttam még a magasabb értéket?
Hát, igazad van. A dextróz jobb. Most egy olyan tulajdonságról beszélünk, amit károsnak kellene megítélni amúgy. De ja, tényleg jobb a szőlőcukor. Hát mégsem véletlen, hogy nem protein turmixos kenyeret esznek edzés után :D
22/22 dirtboy válasza:
attól tartok annak az íze sem lenne valami jó, bár a mai gasztronómiában már mindent lehet párosítani mindennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!