Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérje szedése. Esetleg...

Fehérje szedése. Esetleg Dextróz? Vízbe? Tejbe?

Figyelt kérdés

Sajnálom, hogy minden hülye kiírja, de nem vagyok tisztában a dolgokkal, hogy mikor mennyi fehérje, milyen fehérje, dextróz kell-e. A pincénkben vannak kondigépek, úgyhogy szinte mindig tudnék edzeni. Van ahol azt írják, hogy 0,5g/tskg de láttam már 2-t is. Van ahol azt láttam, hogy tejbe és vízbe is jó, de van ahol azt írták, hogy szigorían víz.Milyen fehérjét és estleg dextrózt vegyek? nem szeretnék sokat költeni rá, de nem szeretnék rossz minőséget sem. Alleban hol lehet ilyet venni? Mit jelent az, hogy rendben van-e a kajám?(nem tudom mennyit eszek naponta mindig ami van itthon azt eszem eltérő mennyiségeket) nem vagyok sovány gyerek, de nem is vagyok dundi. kb úgy nézek ki mint ő a bal képen talán egy kicsit több zsír: [link]

Tanácsokat szeretnék kérni. Nem testépítést szeretnék, de szeretnék jól kinézni. Áldjatok meg a türelmetekkel:D

2013. nov. 7. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:

figyelj leirhatnám de minek ha valaki mindig megirja neked sosem fogsz utána nézni semminek

a válaszom:

sárga kapszula letöltés és elolvasás

(bodybuilder.hu-ra regisztrálva dijmentesen letölthető)

2013. nov. 7. 16:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled abban, hogy sok ilyen kérdés/válasz van. De amint írtam nem egyertelműek a golgok, mindenfélét olvastam ezért írtam le az én esetemet. Nem nagyon vagyok otthon az ilyen dolgokban most kezdeném úgyhogy sajnos nem tudom értelmezni a válaszodat:/
2013. nov. 7. 16:59
 3/5 Osynho ***** válasza:
Olvasd el, amit ajánlott, nem kell értelmezni semmit. :)
2013. nov. 7. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
tejbe ne oldj fel semmit, csakis vízbe
2013. nov. 7. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
a tej az hülyeség
2013. nov. 7. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!