Hmm, kis gurmannn :D
A mézben elég sok a fruktóz :D
Ha magas GI kell, akkor a fehér kenyér nyer.
ma 09:53
nem, akkor a vitargo nyer
te csak egyél fehér kenyeret csak ne ajánlgass másoknak,ha ajánlasz kenyeret az is teljes kiőrlésű legyen
Dirtboy, nem én akarom felb.aszni a vércukromat és az inzulinszintemet a Halál Fekete Egébe. Megmondjam ki akarja?
Elég érdekes, hogy tk kenyeret ajánlasz, amikor az is ugyan olyan ócska sz.ar szénhidrát, kicsit több mocsokkal (héjnak vagy korpának hívják) a fehér kenyértől meg vallásos fanatizmussal ódzkodsz. Amikor a magyar testépítő közösség pont következetesen követ egy finomított szénhidrátokon alapuló étrendet szőlőcukorral..
Ami edzés után nem is olyan gáz, bár ezt még vizsgálni kéne, nekem tök mindegy.
De ne mondd, hogy a fehér kenyér nem jó. 100 vagy 110-es GI-vel valljuk be, hogy király cucc edzés után :D Bár akkor már foszlós kalács <3
a teljes kiőrlésű sem a legjobb de jobb mint a sima fehér kenyér.
az meg hogy fel megy az inzulin edzés után meg pont hogy kell,mi benne a rossz mond már meg?
Semmi Dirtboy, semmi. Nekem semmi rossz nincs benne.
Miért jobb a tk mint a tiszta liszt? Ez élelmiszeripari kamu, sokan bevették. Olyan mintha lenne választásod a jobbat megvenni, amiért több pénzt ki is adsz. Nyersz is vele, mert boldogabb vagy hogy jót vettél. A gyártó is nyer, mert ugyan azt a sz.art drágábban el tudta adni. Lehet ez az út a boldogsághoz? :D
tehát akkor nem tudod megmondani,írhattad volna ezt is.
a teljes kiőrlésű kenyér tápanyagban,rostban gazdagabb mint a sima lisztes kenyér.
teljes kiőrlésű kenyerek közt is van eltérés,minél finomabb lisztből van készítve annál magasabb a GI-je,a nagy durva szeműnek már alacsonyabb.
mindegy melyik tk kenyeret nézzük,mind a kettő jobb mint a sima fehér kenyér.
én ugyan nem vagyok élelmiszer mérnök de azért volt már itt pár mérnök aki szintén leírta ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!