Napi hány felülést kellene csinálnom?
175 cm vagyok és 73 kg
Már edzek fél éve és ez a 73 kg inkább izom mint háj.
Viszont van egy kis pocak és ezt szeretném leadni.Szerintetek ha sok felülést csinálok és lábemelést akkor elérem azt hogy leadjam a hasam?
És a fehérjeturmixtól nem lehet fogyni?
:D
Olvasgass alapismereteket, meg sárga kapszulát.
Jogosan merül fel a kérdés, hogy ha fél éve edzel már és alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, akkor
1) hogyan csinálod (nem csinálod-e rosszul, esetleg magadnak kárt okozva)?
2) minden, amibe belekezdesz és csinálod hónapokig, azt mindenféle informálódás nélkül teszed?
3) egyáltalán miért csinálod?
# 2 Pont Drugs Bunny-t NE olvasgasson! :) Isten mentse meg attól, hogy azt a két lábon járó marhakonzervet kövesse bármiben is.
Kérdező, nem kell letörni, a neten mindenki szeret beszólogatni a másiknak -mint ahogy én tettem most #2-essel-, te csak csináld azt, amit az első hozzászólásban írtam, és akkor el fog tűnni a maradék zsír is. A "cardio + helyes étrend" garantált, a többi meg hókusz-pókusz meg sarlatánság.
Nem kardió kell hanem aerob edzés+szálkásító diéta.
Üdv,
és ha aerobikozok akkor már e felülést hagyjam abba?
amúgy nem azt írtam hogy egyáltalán nem látszik hanem hogy van még felesleg
tehát a felső 4 kocka már nagyjából megfigyelhető
14.89 a testzsírszázalékom
az milyen?
Pont olyan :D
Ne százalékozz, "optikailag" legyen rendben az összes főbb testrészed, az a rendes módszer annak a megállapítására, hogy kell-e még / honnan kell fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!