Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi hány felülést kellene...

Napi hány felülést kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

175 cm vagyok és 73 kg

Már edzek fél éve és ez a 73 kg inkább izom mint háj.

Viszont van egy kis pocak és ezt szeretném leadni.Szerintetek ha sok felülést csinálok és lábemelést akkor elérem azt hogy leadjam a hasam?

És a fehérjeturmixtól nem lehet fogyni?

2013. dec. 6. 18:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Semennyit, ha az a cél, hogy leadd a hájat a hasadról. Cardio-zz. Futás, Úszás, bármi, ami felpörgeti a keringésed. És ha tényleg régóta nem megy le a hasadról az a kis háj, akkor én a helyedben belenéznék még egyszer az étrendembe. Akár hozzáértő (orvos, dietetikus) útmutatásával is.
2013. dec. 6. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:

:D

Olvasgass alapismereteket, meg sárga kapszulát.

2013. dec. 6. 18:56
 3/13 anonim ***** válasza:
napi 850e elég lenne kb
2013. dec. 6. 19:12
 4/13 anonim ***** válasza:

Jogosan merül fel a kérdés, hogy ha fél éve edzel már és alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, akkor

1) hogyan csinálod (nem csinálod-e rosszul, esetleg magadnak kárt okozva)?

2) minden, amibe belekezdesz és csinálod hónapokig, azt mindenféle informálódás nélkül teszed?

3) egyáltalán miért csinálod?

2013. dec. 6. 23:49
 5/13 anonim ***** válasza:

# 2 Pont Drugs Bunny-t NE olvasgasson! :) Isten mentse meg attól, hogy azt a két lábon járó marhakonzervet kövesse bármiben is.

Kérdező, nem kell letörni, a neten mindenki szeret beszólogatni a másiknak -mint ahogy én tettem most #2-essel-, te csak csináld azt, amit az első hozzászólásban írtam, és akkor el fog tűnni a maradék zsír is. A "cardio + helyes étrend" garantált, a többi meg hókusz-pókusz meg sarlatánság.

2013. dec. 7. 07:18
 6/13 Frontosa ***** válasza:

Nem kardió kell hanem aerob edzés+szálkásító diéta.

Üdv,

2013. dec. 7. 09:57
 7/13 A kérdező kommentje:

és ha aerobikozok akkor már e felülést hagyjam abba?

amúgy nem azt írtam hogy egyáltalán nem látszik hanem hogy van még felesleg

tehát a felső 4 kocka már nagyjából megfigyelhető

2013. dec. 7. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:
33%: Tény, hogy vannak gyökér dolgai, de egy kezdőnek tökéletes informálódásra a Sárga Kapszula.
2013. dec. 7. 10:57
 9/13 A kérdező kommentje:

14.89 a testzsírszázalékom

az milyen?

2013. dec. 7. 11:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Pont olyan :D

Ne százalékozz, "optikailag" legyen rendben az összes főbb testrészed, az a rendes módszer annak a megállapítására, hogy kell-e még / honnan kell fogynod.

2013. dec. 7. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!