Danabol/naposim-ról lenne egy kérdésem. Ezeket embereknek, vagy állatoknak fejlesztették ki/adták?
clint, most olvastam mit írtál.
a fentebb említett két alapanyag, függetlenül a márkanevektől hasonló hatást mutat.annyi, h az egyik előállítási ára fele kb fele a másiknak, meg a forgalmi ára is.
amúgy a thaiföldi zuglaborokban is ezt a vegyületet(methylandrostenediol) alakítgatják, és onnan importálják a cuccot az eu-ba.
20:50 akik használták azok a methandionehoz hasonló eredményt értek el, de mint mondtam a maiak nem is hasonlitanak a mth hatásához, így kétlem, hogy ezzel helyettesítenék... Az hogy olcsó az előállítása, nem hiszem, még ha olcsóbb is valamennyivel akkor sem éri meg ezzel helyettesíteni..
Amugy az előzőekhez, lehet kapni jó minőségü nandrolont (deca)még, csak megbízható forrásból, és a labor persze UG, de azt tartalmaz...
Elöző, nem találkoztam vele, de abban biztos vagyok valami van benne, mert sokaknak használt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!