Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Danabol/naposim-ról lenne egy...

Danabol/naposim-ról lenne egy kérdésem. Ezeket embereknek, vagy állatoknak fejlesztették ki/adták?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy csontritkulás/izomsorvadás, és olyat is, hogy disznókat hizlaltak vele. Mi az igazság?

2013. dec. 5. 20:27
1 2 3 4
 11/35 clint ***** válasza:
100%
jelenleg kidobóember vagyok, emellett edzősködöm...
2013. dec. 5. 23:06
 12/35 A kérdező kommentje:
Ez érdekesen hangzik:) Bunnyval, Vidával találkoztál már személyesen?
2013. dec. 5. 23:33
 13/35 clint ***** válasza:
100%

Vida Zolival igen, edzettem párszor nála... bunnyval nem, ő egy amolyan netes edző, nincs vele bajom, csak sok dologban eldönti mi az igaz, és azért mert ő úgy gondolja oktatja a híveit, a saját véleményére...

itt a válaszadók nagy része ajánlgatja a sárga kapszulát, azaz azokat a jó dolgokat is ugyan, de baromságokat is erőltetik amiket bunny oktat..

csak épp az a gond, hogy bunny anno, edző válaszol rovatot inditott a shop builderen, ami közben a legnagyobb webáruház lett és emiatt köszönheti az ismertségét, míg Vida keze alól megszámlálhatatlan testépítő került ki...Viszont maximálisan egyetértek a stílusával, az idiótákkal igy kell bánni...

2013. dec. 6. 00:23
 14/35 A kérdező kommentje:

Nézd, igazad van, Bunnyval alapvetően nincs baj. Amikor viszont van, akkor iszonyat kártékony. Mert a hívei, akik nem sok önálló gondolattal, meglátással rendelkeznek, követik őt mindenben, mindenhova. És érzésem szerint fene nagyra van magával, holott őt nem csak a tudása, hanem az imidzse miatt IS alkalmazzák. Ma (bármilyen hülyén is hangzik), az emberek a tahóságra vevők. Igazad van, hogy az idiótákkal így kell bánni, csak sokan idáig nem látnak el, csak odáig, hogy "höhö, de viccesen oltotta be!"

Nem értek annyira hozzá, így szakmailag nem tudom a sárga kapszulát értékelni, de nekem rengeteget segített. Onnan jöttem rá anno, hogy nem attól lesz nagy a bicepszem, ha minden nap 8 gyakorlat 4 szériát csinálok:D

2013. dec. 6. 02:24
 15/35 anonim ***** válasza:

Clint tévedsz, ha azt gondolod, hogy csak a naposim volt hivatalos gyógyszer. A RICHTER gyártott Nerobolt, ami szintén methandienone volt.

Üdv, egy 28 éve edző richterben dolgozó.;)

2013. dec. 6. 05:40
 16/35 anonim ***** válasza:

igen, montez rátapintott a lényegre.

ahogy feljebb írtam, ezt a szert nem fekete kereskedelemre gyártották, hanem emberek gyógyítására, majd fokozatosan, átkerült a sportba, és hihetetlenül népszerű lett.

Dr. John Ziegle alkotta meg, vagy fedezte fel ezt a vegyületet, és a ciba gyógyszergyár gyártotta, időseknek, nőknek, és gyerekeknek.

a sportolók később kerültek képbe, de akkor egy időre leállították a gyártását, majd más gyártók, más névvel, mint pl naposim, danabol, hozták újra forgalomba!

2013. dec. 6. 10:45
 17/35 clint ***** válasza:

Amiről én beszéltem a danabolban levő szutyok....

A danabolban, methandienone (ez a neve), naposimban nem methandione volt... A kígyós thaiföldi anabolban volt még methandione, aztán azt is becserélték...

A románok methandione nevén árulták a naposint. Ebből a szutyokból én tudtommal csak románban volt a gyógyszertárakban.

Maga a danabol, anabol stb kizárólag feketepiacra készült, aki használt eredeti methandione-t az tudja, hogy ezekben nem az van...

Konkrétan amcsiban a híres ős testépítők Dianabollal készültek gyakran a versenyekre...A dianabol is volt gyógyszertárakban, tehát nem arra értettem, hogy a metha nem volt gyogyszeriparban, lehet félreérthetően írtam késő este volt...

2013. dec. 6. 11:43
 18/35 clint ***** válasza:
jah montez, szégyen nem szégyen, nekem első versenyeim idején nerobolt adtak, kis dózisban, ez volt szüzességem elvesztése, az edzőm és az emberei nagyrészt ezt szedték, sok sok éve, mégpedig egy atletizáló doki segítségével, aki írt fel receptet.. :D
2013. dec. 6. 11:59
 19/35 anonim ***** válasza:
Igen, tudom hogy ez volt akkoriban, én is ezt láttam. Csak arra írtam, hogy a hatóanyag (methandienone) volt már több legális gyogyszerben is.
2013. dec. 6. 12:16
 20/35 clint ***** válasza:

igen azt nem vitattam... de nem hinném, hogy manapság ebből a hatóanyagból lenne itthon.

anno a sárga naposim is meth volt, de jött a zöld ezzel a vizező puffasztó fossal és vahogy ez a dobozos is bekerült a gyógyszertárakba románba...

erre írtam, hogy ezt a hatóanyagot ami van a danabolban meg társaiban csak egy gyógyszertárit tudok a zöld-kék csikos naposimot... (ez nem methandione)

Azt meg remélem senki nem gondolja, hogy a gyógyszertárakban rozsaszin kigyós vagy kék szivecske alaku tabletták vannak :D

Annak idején a methandione-t még meglehetett úszni kevesebb mellékhatással, és félig meddig jó fizikumot lehetett elérni vele, de a mai srácok szedik ezt a fost, tripla annyi mellékhatással amit később el se tudnak tüntetni, és a fizikum is fos lesz, meg sem marad...

2013. dec. 6. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!