Mi bajuk van az embereknek a Power Protein ízével?
én a biotech power pro tól vagyok rosszul,iszok belőle aztán olyan hányingerem lesz hogy az csak na.
mondjuk ennek ellenére le nyomom nincs mese.
egyébként én megértem ha panasz van az ízre,elvégre nem kis pénzt fizetünk érte és a pénzünkért cserébe illene finom folyadékot inni.
Inkább az állaga furcsa nekem nem volt bajom az ízével csak kiderült hogy nem bírom megemészteni a szóját. :I
Nállam szempont egy termék íze , de természetesen a legutolsó szempont.
Én sem értem, nekem is ízlett a vaníliás :D barátnőmnek meg hányignere van már tőle, kinek mi. Akár vennék is még belőle, csak épp az volt a baj, hogy ettől csaptam a szelet mindenkinek... meg kiderült, hogy elvileg ételérzékeny vagyok a szójára : (
Pedig olyan fincsi vaníliapuding fílingje volt.
első: lehet hogy igazad van, de ha belegondolsz, nem az íze miatt adsz ki 10000 ft-ot egy 4kg-osra, hanem a hatása miatt. Ha ízlik, az csak egy plusz jó dolog.
utolsó előtti: szeretem a céklát :DD Mondjuk a szója ízével sincs bajom, ami ezen nagyon érződik, de nemértem hogy lehet ezzel bajuk az embereknek, mivel majdhogynem egy teljesen semleges íz.
utolsó: igen, én csokisat vettem, direkt kevés vízzel szoktam csinálni, lefekvés előtt meg néha tejjel, elvileg lassítja a felszívódást. Tényleg hasonló mint a bolti puding :D
/Ha ízlik, az csak egy plusz jó dolog./
nem érted,
mi az hogy az plusz jó dolog,jó hogy nem már íze se legyen csak azért mert nem az íz az első.
te ha éhes vagy és van otthon hús akkor azt gondolom megsütöd és nem eszed meg nyersen csak azért mert a tápanyag kell és nem az íz a lényeg.
ha autót veszel akkor is nézed hogy jó színe legyen meg hogy a festés is jó legyen.
itt jön a kérdés hogy de minek nézni hiszen te benne ülsz majd és nem a kocsi külseje a lényeg hanem hogy megbízhatóan menjen.
ezek egyszerű elvárások,a pénz nem hullik csak az ölünkbe ha valamiért pénzt fizetünk szeretnénk ha tényleg maximálisan jó lenne.
jelen esetben szeretnénk ha nem egy löttyöt kéne inni hanem tényleg jól oldódna és ízletes is lenne ha már fizetünk érte.
nem tudom érted e már hogy miről vakerálok.
Mi bajuk van az embereknek a Power Protein ízével?
Az, hogy egy szójakupac az egész, és ezért egy fürészporos ihatatatlan íze van.
Mikor fog kapni a kedves fogyasztó egy olyan kevert fehérjét, amire a gyártó rámeri írni, hogy melyik protein fajtából mennyi is van benne?!?!
Addig ez egy tök jó, és kifizetődő játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!