Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi bajuk van az embereknek a...

Mi bajuk van az embereknek a Power Protein ízével?

Figyelt kérdés
Eleve ha egy fehérjéről beszélünk, vagy melegnek, de minimum homoszexuálisnak tartottam mindig azt, aki az íze miatt nyavajog, aki nyammogni akar, egyen fagyit. Ittam már én is sz@r ízűt, sőt még a legendás sportrobit is volt szerencsém kipróbálni még anno, bár akkor még közöm nem volt bármiféle sporthoz. Az tényleg gáz volt, de azért nem ihatatlan. Olvastam viszont itt, hogy ez meg az nem volt képes meginni a power proteint, mert hogy annyira gusztustalan volt. Engem ma még a boltban is figyelmeztettek, mikor megvettem, hát mondom majd óvatos leszek :D Persze, egy 100% whey prof. után kevés ami finomnak mondható, de csesszék meg, nekem konkrétan kifelyezetten ízlett a power protein is, hiába szójaízű :D Tejjel és zabpehellyel reggelre meg konkrétan nagyon finom. Tényleg ennyire ízlésficamom van, vagy csak a termék átlag vevői ilyen ínyencek?
2012. máj. 11. 19:35
1 2
 1/13 dirtboy ***** válasza:

én a biotech power pro tól vagyok rosszul,iszok belőle aztán olyan hányingerem lesz hogy az csak na.

mondjuk ennek ellenére le nyomom nincs mese.

egyébként én megértem ha panasz van az ízre,elvégre nem kis pénzt fizetünk érte és a pénzünkért cserébe illene finom folyadékot inni.

2012. máj. 11. 19:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Inkább az állaga furcsa nekem nem volt bajom az ízével csak kiderült hogy nem bírom megemészteni a szóját. :I

Nállam szempont egy termék íze , de természetesen a legutolsó szempont.

2012. máj. 11. 19:46
 3/13 anonim ***** válasza:
ez olyan h valaki szereti a céklát, én meg utálom.
2012. máj. 11. 21:48
 4/13 anonim ***** válasza:

Én sem értem, nekem is ízlett a vaníliás :D barátnőmnek meg hányignere van már tőle, kinek mi. Akár vennék is még belőle, csak épp az volt a baj, hogy ettől csaptam a szelet mindenkinek... meg kiderült, hogy elvileg ételérzékeny vagyok a szójára : (

Pedig olyan fincsi vaníliapuding fílingje volt.

2012. máj. 11. 21:54
 5/13 A kérdező kommentje:

első: lehet hogy igazad van, de ha belegondolsz, nem az íze miatt adsz ki 10000 ft-ot egy 4kg-osra, hanem a hatása miatt. Ha ízlik, az csak egy plusz jó dolog.

utolsó előtti: szeretem a céklát :DD Mondjuk a szója ízével sincs bajom, ami ezen nagyon érződik, de nemértem hogy lehet ezzel bajuk az embereknek, mivel majdhogynem egy teljesen semleges íz.

utolsó: igen, én csokisat vettem, direkt kevés vízzel szoktam csinálni, lefekvés előtt meg néha tejjel, elvileg lassítja a felszívódást. Tényleg hasonló mint a bolti puding :D

2012. máj. 12. 11:30
 6/13 dirtboy ***** válasza:

/Ha ízlik, az csak egy plusz jó dolog./

nem érted,

mi az hogy az plusz jó dolog,jó hogy nem már íze se legyen csak azért mert nem az íz az első.

te ha éhes vagy és van otthon hús akkor azt gondolom megsütöd és nem eszed meg nyersen csak azért mert a tápanyag kell és nem az íz a lényeg.

ha autót veszel akkor is nézed hogy jó színe legyen meg hogy a festés is jó legyen.

itt jön a kérdés hogy de minek nézni hiszen te benne ülsz majd és nem a kocsi külseje a lényeg hanem hogy megbízhatóan menjen.

ezek egyszerű elvárások,a pénz nem hullik csak az ölünkbe ha valamiért pénzt fizetünk szeretnénk ha tényleg maximálisan jó lenne.

jelen esetben szeretnénk ha nem egy löttyöt kéne inni hanem tényleg jól oldódna és ízletes is lenne ha már fizetünk érte.

nem tudom érted e már hogy miről vakerálok.

2012. máj. 12. 14:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Jah, már azthiszem vágom miről beszélsz, és meg is tudom érteni. Én mindig úgy voltam ezekkel, hogy a kaja amit otthon megsütök/főzök, azt finomra csinálom(szakácsnak készülök egyébként), egy fehérjénél pedig nem az a legmeghatározóbb szempont, hogy milyen az íze. Persze sz@r ne legyen, de arra akartam kilyukadni, hogy nekem konkrétan ízlett a power protein. Egyébként is, lehetne finomabb, de ez még a kevert fehérjék között is igen olcsónak számít, ennyiért nem lehet mást várni, egy dolog hogy jó lenne. Meg nyilván nem lehet úgy ízesíteni egy kevert fehérjét, mint egy tejsavót, nem lesz olyan soha. Főleg ebben az árkategóriában. Szerintem mindkettőnknek igaza van, kiegyezünk döntetlenben? :)
2012. máj. 12. 18:06
 8/13 dirtboy ***** válasza:
ki
2012. máj. 12. 18:48
 9/13 anonim ***** válasza:

Mi bajuk van az embereknek a Power Protein ízével?

Az, hogy egy szójakupac az egész, és ezért egy fürészporos ihatatatlan íze van.

2012. máj. 14. 14:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Mikor fog kapni a kedves fogyasztó egy olyan kevert fehérjét, amire a gyártó rámeri írni, hogy melyik protein fajtából mennyi is van benne?!?!

Addig ez egy tök jó, és kifizetődő játék.

2012. jún. 8. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!