Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi bajuk van az embereknek a...

Mi bajuk van az embereknek a Power Protein ízével?

Figyelt kérdés
Eleve ha egy fehérjéről beszélünk, vagy melegnek, de minimum homoszexuálisnak tartottam mindig azt, aki az íze miatt nyavajog, aki nyammogni akar, egyen fagyit. Ittam már én is sz@r ízűt, sőt még a legendás sportrobit is volt szerencsém kipróbálni még anno, bár akkor még közöm nem volt bármiféle sporthoz. Az tényleg gáz volt, de azért nem ihatatlan. Olvastam viszont itt, hogy ez meg az nem volt képes meginni a power proteint, mert hogy annyira gusztustalan volt. Engem ma még a boltban is figyelmeztettek, mikor megvettem, hát mondom majd óvatos leszek :D Persze, egy 100% whey prof. után kevés ami finomnak mondható, de csesszék meg, nekem konkrétan kifelyezetten ízlett a power protein is, hiába szójaízű :D Tejjel és zabpehellyel reggelre meg konkrétan nagyon finom. Tényleg ennyire ízlésficamom van, vagy csak a termék átlag vevői ilyen ínyencek?
2012. máj. 11. 19:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én a power proteint konkrétan szójafehérjének tekintem, leszarom hogy kevert van ráírva. 90% környékén lehet a szójatartalma.
2012. jún. 8. 14:58
 12/13 anonim válasza:
85% a szoja 15% a Tejsavó ugy tudom okos emberektől :)
2012. jún. 27. 07:23
 13/13 A kérdező kommentje:
na látod, ezért érdemes inkább szójafehérjének mondani, az átlag szójafehérjéhez képest meg igen jó árban van. persze egy soy pro jobb lenne, de nem annyival, mint amennyivel drágább.
2012. jún. 27. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!