100%WHEY PROTEIN táplálék kiegészítőt vettem, és hány nap után lehet észre venni, hogy nő az izom?
Ezt vettem, (táplálékkiegészítő) hány nap alatt lehet észre venni hogy duzzad tőle az izom??köszönöm válaszaitokat!!
az csak protein,izom növesztő készítmények nincsenek.
abból 1 adag annyit ér kb. mintha megennél 90g csirkemellet.
90g csirkemelltől mennyi izom nő rád?
először utána kéne olvasni a dolgoknak !
bodybuilder.hu alapismereteket olvashatnál! nézz étrendet mellé mert így semmit nem fog érni!
az a neve hogy táplálékkiegészítő vagyis a táplálékodat egészíti ki, hát én is szedek napi 36grammot persze
e-mellet mindennapos a hús meg a barnarízs tészták túró hal...zöldségek gyümölcsök, és 3hónap után kezdett el látszódni h szedem de sztem ha nem ettem volna mellé ezeket semmi nem is látszódna mert lófütty a csirkéhez képest de így 8hónap után nem hagyom abba nincs benne semmi rossz sőt..
Az meg a lehető legrosszabb, amit tehetsz.:)
Kellenek pihenőnapok, hogy tudj regenerálódni. Kezdőknek 3 napos teljes testes edzés kell 1 hónapig, majd mehet 3 napos osztott edzés. Rá pár hónapra lehet váltani esetleg 4 naposra. Osztottnál már célszerű 1 héten egyszer edzeni 1 izomcsoportot, kivéve vádli és has.
Itt vannak edzéstervek, választhatsz kezdő, majd haladó edzéstervek közül, de ne eddz minden nap.
"Kezdőknek 3 napos teljes testes edzés kell 1 hónapig, majd mehet 3 napos osztott edzés."
Ezt, hogy érted? 1 héten 3 napod gyúrjak?.Köszi válaszod!!!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!