100%WHEY PROTEIN táplálék kiegészítőt vettem, és hány nap után lehet észre venni, hogy nő az izom?
Figyelt kérdés
Ezt vettem, (táplálékkiegészítő) hány nap alatt lehet észre venni hogy duzzad tőle az izom??köszönöm válaszaitokat!!
2012. máj. 8. 22:17
11/13 A kérdező kommentje:
Értem. Mert én ezt a gyúrást januárban kezdtem... 14 éves vagyok és ezt az edzést folytatni akarom... mert megtetszett. Ezért nem tudtam, hogy működnek ezek... köszönöm szépen tanácsaidat :)!!!!!!!!!
2012. máj. 13. 21:12
12/13 anonim válasza:
Nincs mit. Akkor állj rá 4 naposra, ha nem most kezdted .
13/13 anonim válasza:
Ahogy előttem is leírták, nem a táplálékkiegészítől fogsz fejlődni, hanem az azzal kiegészített tömegnövelő étrendtől.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!