Danabol/naposim-ról lenne egy kérdésem. Ezeket embereknek, vagy állatoknak fejlesztették ki/adták?
Tudtam, hogy valami nem stimmel itt a gyógyszeralapanyagok megnevezését tekintve.
szóval az eredeti dianabol, és későbbi danabol, naposim, meg ki tudja mi még, mert ezer féle márkaneve van, methandrostenolone hatóanyag van.
van azonban egy olcsóbb hatóanyag is, amit régen a galenika gyógyszer gyár állított elő, hihetetlen mennyiségben, és még a jogutódja állítja elő manapság is, amit a felütött, hamisított cuccokba tesznek, ennek a megnevezése methylandrostenediol.
egyik híres márkanevén, methandriol.
nos ezt keverték, sokszor az agyatlan netes kamu terjesztők és a végén azt sem tudták, ki mit árul, ezért is jött a doppingtörvény szigorítása, mert az utóbbi években egyesek önkényesen állítottak elő ilyen szerket, meg potencia növelőket, otthoni körülmények közt, szinte nulla hozzáértéssel.
szóval a fentebb említett hatóanyagok közt az a különbség, h az eredeti dianabol hatóanyag majdnem kétszerese árban a másiknak.
a kamu gyártók az utóbbit vették mázsaszámra, majd előállították a saját danabol, meg mittudomén milyen tablettáikat, de közük nem volt az eredeti tablettához.
a hatás is csak hasonló, ez egy olcsó sz . ar magyarul, semmi más.
ezért is terjedt el a methandione kifejezés, mert ez is utal az olcsó cuccra.
muszáj voltam leírni, mert látom évek óta, mindenki össze vissza írogat ebben a témában.
forrás: gyógyszerészeti könyvek, az androgén/anabolikus szerek kategóriájában.
elmondom nagyjából hogy is működik a feketepiac...
valaki beszerez egy adott mennyiséget eredeti hatóanyagból...
ez nagyrészt oroszországból, thaiföldről van, vagy esetleg olyan gyárakból ahol betiltották ezeket és maradtak a szerek..
Ezekkel a még hatásos hatóanyagokkal megkeverték az olcsobbat....értsd jól példa:
danabol 10mg methandione (ebből a valós 2-3 mg+2-3 mg olcsó) 10 mg hatóanyag nincs benne az olcsóból sem!!!
ezeket piacra dobják, és mindenki el van ájulva milyen jó meg stb... mikor elfogy folytatják a kis előállítást kizárólag az olcsóbbal, addig már a hírnév miatt nagy a kereslet... végül már azt se tolják bele, és még mindig veszik az üres tablettákat és ampullákat. Mível ez egy szájról szájra terjedő dolog, hatalmas üzlet..
te megkérded tőlem, hogy milyen a winstrol, és én azt mondom, évekkel ezelőtt használtam nagyon jó volt, te meg megveszed, azt ami már nem az ami évekkel ezelőtt volt...
nagyon nagy tévedés, hogy vannak hamis cuccok meg fake cuccok... azok amik nem használnak ugyanaz a cég állítja elő thaiföldön, fake cuccok max a megszünt termékek lehetnek amit pl anno gyógyszergyárban állítottak elő, mint a montez által mondott nerobol, sőt a bayer is egy ideig gyártott stanazololt és methandionet, vagy van a genesis stb...
de a szivecskés, meg kigyós, meg nemtudom milyen cuccok alapból ilyenek amit felvázóltam...
15 évvel ezelőtt 100 szem 5mg methandione tartalmu eredeti sárga naposimmal elképesztő fizikumot lehetett építeni.
ma meg 2-300 db elvileg 10mgos danabolt tolnak és gyakran alig van változás max felfujt vizes külső...
300 10mgos meth hatalmas mennyiség lenne totál kinyirná a hormonháztartást, visszafordíthatatlan dolgokat művelne...
Még Arnold sem szedett ennyit dianabolból, pedig neki szünet nélküli kúrái voltak..
manapság mégis 200 meg 300as kúrákról hallok, nos ez bizonyiték a fiatalság hülyülésére, és ennek kihasználására...
14:08 a methandriol előállítása nem olyan olcsó, és totál más a hatása mint ami manapság van a cumókban, iletve et ma is lehet patikában kapni, bár nem olyan mennyiségben...
Sztem valami meg nem nevezett undorító androgén származék lehet a ludas valahonnan ázsiából (thaiföld vagy kína, esetleg oroszország vagy arab helyek).
A deca elnevezés csak a decanoát csoportra utal. De a hatóanyag a nandrolon decanoát. A Richter által gyártott injekció neve pedig a retabolil. Itt olvashatsz róla, hogy miért is gyártják:
a norma hellas vagyis a görög deca, (a kék színű), volt az elsők között amit hamisítottak.
aztán jött a "sárga deca". azt is elkezdték hamisítani, majd a 2000 es évek elején változott a dopping piac arculata, megjelentek, a 10 és 20 ml es fiolák, és üvegcsék, amik kb addig voltak eredetiek, míg a gyárból kikerült, majd egyből a házi laborokban elkezdték őket hígítani.
a mai decák jó ha az eredeti hatóanyag, felét v negyedét tartalmazzák,de van amelyik csak olajat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!