Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki van még úgy, hogy lejár...

Ki van még úgy, hogy lejár edzeni, mert szereti csinálni, de a testépítő étkezést utálja, és csak hagyományos kajákat eszik?

Figyelt kérdés

Szeretek edzeni, egy életérzés!

de utálom a testépítő étkezést, eddig egyszer próbáltam ki, a csirkemell, egyike azon ételeknek, amit ki nem állhatok.

Ellenben a zsíros, szaftos húsokat, pörköltökért odavagyok!

Most is baconszalonnába tekert sült kacsacombot eszek!És nagyon jó íze van, ellenben mikor natúran kifőzik a rizst, meg a főtt tojást, meg sok ismerősömnél láttam, mikor versenyre készült, h a csirkemell natúrba kifőzve volt csak, attól hányingerem volt.

Szóval, aki edzeni járnak és itt írogatnak is, ti hogy vagytok ezzel?

pl én tápszereket sem fogyasztok, ellenben a vödrös csokiparánnyal és nápolyival, amit kilószámra eszek.

#testépítés #normálkaja
2013. dec. 3. 17:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Én sem tudok mindig foglalkozni vele. Nem arról van szó, hogy utálom, de sokszor macera lenne. Pl suliból 12 órás műszak valahova, egyszerűbb vinni 4-5 szendvicset, mint hogy a rizst hurcibáljam. Üresjáratokban (se suli, se meló) figyelek ezekre.
2013. dec. 4. 01:46
 32/32 anonim ***** válasza:

Az emberek nagy része ezt csinálja!

Aki kicsit izmos az meg jól kajál vagy szed valamit.

Aki meg brutál az kb. 40 ezret költ kiegekre havonta! (csak mert van ilyen ismerősöm!)

2013. dec. 6. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!