Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki van még úgy, hogy lejár...

Ki van még úgy, hogy lejár edzeni, mert szereti csinálni, de a testépítő étkezést utálja, és csak hagyományos kajákat eszik?

Figyelt kérdés

Szeretek edzeni, egy életérzés!

de utálom a testépítő étkezést, eddig egyszer próbáltam ki, a csirkemell, egyike azon ételeknek, amit ki nem állhatok.

Ellenben a zsíros, szaftos húsokat, pörköltökért odavagyok!

Most is baconszalonnába tekert sült kacsacombot eszek!És nagyon jó íze van, ellenben mikor natúran kifőzik a rizst, meg a főtt tojást, meg sok ismerősömnél láttam, mikor versenyre készült, h a csirkemell natúrba kifőzve volt csak, attól hányingerem volt.

Szóval, aki edzeni járnak és itt írogatnak is, ti hogy vagytok ezzel?

pl én tápszereket sem fogyasztok, ellenben a vödrös csokiparánnyal és nápolyival, amit kilószámra eszek.

#testépítés #normálkaja
2013. dec. 3. 17:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
És most stagnálsz? :/
2013. dec. 3. 20:17
 22/32 anonim ***** válasza:

Az is valami :D De mintha az utóbbi hónapban feljött volna egy-két kiló, bár nem mértem előtte, csak gondolom annyi voltam, amennyi azelőtt. Ha tudom folytatni, akkor az jó lesz, remélem.

De jön a vizsgaidősuck... :D

2013. dec. 3. 20:23
 23/32 anonim ***** válasza:
:D Értem.
2013. dec. 3. 20:27
 24/32 A kérdező kommentje:

nekem most kb 800-900 gramm a szénhidrát, de van h 1000 g.

a fehérje sztem 150grammra jön ki amit beviszek, ha összeszámolom.de ezt csak most saccra írtam, mivel nem méregetek semmit sem...

de így növök mint a gomba, az esőben:)

2013. dec. 3. 20:40
 25/32 anonim ***** válasza:
1000 gramm ch? Nem mondom, hogy lehetetlen, de azért nehezen hihető.
2013. dec. 3. 20:46
 26/32 anonim ***** válasza:

Bunny véleményét osztom az 1000 g szénhidráttal kapcsolatban: 1:30-tól

[link]

2013. dec. 3. 20:53
 27/32 A kérdező kommentje:
jó, de azt azért hozzáteszem, h nem 60-70kilós vagyok, most kb 110körül vagyok.
2013. dec. 3. 21:20
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
De annak jó része zsír, azt meg nem kell beleszámolni!
2013. dec. 3. 21:25
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

#28 mit nem kell beleszámolni? ha téged megkérdeznek, hogy hány kiló vagy, akkor a tiszta izomtömeged mondod? ezt te sem gondoltad komolyan

Kérdésre térve: én is szoktam néha ide írogatni és szeretem magát a sportot is. Edzegetek is itthon, annyit amennyit az én kondícióm elbír.

Emellett egyáltalán nincs étrendem, megeszek mindenfélét: puding, chips, sajt. A sajt például a kedvencem. Persze nekem ektomorfnak könnyű, mert így is olyan szálkás vagyok, mint egy kárász. Szóval nincs is szükségem a tiszta étrendre. Persze, ha többet ennék és minőségibbet biztos jobban fejlődnék, de nincs havi 80 ezrem kajára.

2013. dec. 3. 21:40
 30/32 anonim ***** válasza:
Ha megkérdezik, hogy hány kiló vagy, akkor természetesen nem a tiszta izomtömegedet mondod, de a tápanyagbevitelnél azzal kell számolni!
2013. dec. 3. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!