Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki van még úgy, hogy lejár...

Ki van még úgy, hogy lejár edzeni, mert szereti csinálni, de a testépítő étkezést utálja, és csak hagyományos kajákat eszik?

Figyelt kérdés

Szeretek edzeni, egy életérzés!

de utálom a testépítő étkezést, eddig egyszer próbáltam ki, a csirkemell, egyike azon ételeknek, amit ki nem állhatok.

Ellenben a zsíros, szaftos húsokat, pörköltökért odavagyok!

Most is baconszalonnába tekert sült kacsacombot eszek!És nagyon jó íze van, ellenben mikor natúran kifőzik a rizst, meg a főtt tojást, meg sok ismerősömnél láttam, mikor versenyre készült, h a csirkemell natúrba kifőzve volt csak, attól hányingerem volt.

Szóval, aki edzeni járnak és itt írogatnak is, ti hogy vagytok ezzel?

pl én tápszereket sem fogyasztok, ellenben a vödrös csokiparánnyal és nápolyival, amit kilószámra eszek.

#testépítés #normálkaja
2013. dec. 3. 17:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Persze ezekkel is lehet fejlődni. Ha a zsíros, szaftos húsokból kap a szervezeted elég fehérjét, a szemetekből meg ott a szénhidrát, még ha gyors felszívódású is, akkor azért csak fejlődhet az izomtömeged, csak gondolom jön hozzá nagyon sok zsír is!

Nem vagy dagadt?

2013. dec. 3. 18:30
 12/32 anonim ***** válasza:
Eszik? A koxot eszik arrafelé?
2013. dec. 3. 18:33
 13/32 A kérdező kommentje:
nem nagyon...most amúgy is tömegelek, belefér bőven a vödrös nápolyi, meg csoki.
2013. dec. 3. 18:33
 14/32 A kérdező kommentje:
azokat a kék, szívecske, meg kitudja milyen alakú pirulákat enni szokták, legalábbis én így tudom, nem injektálni...:)
2013. dec. 3. 18:34
 15/32 anonim ***** válasza:
Megfér egymás mellett a két elmélet. Mifelénk kb. én vagyok az egyetlen, aki tudja, mi az az étrend. Persze én falusi vagyok. De nincs semmi gondom azzal, aki szar kajával edz. Ezért nem fogok senkit sem csesztetni, de minket is hagyjanak békén, hadd együk már a csirkerizst, ha jól esik.
2013. dec. 3. 18:35
 16/32 anonim ***** válasza:
Csak hülyén hangzik, hogy sokak szerint a tápkieget szedik, kopxot eszik :D
2013. dec. 3. 18:42
 17/32 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlen minta testépítő étkezés,hogy valaki elég jó eredményt érjen el.Három éve edzek 84kg fel menetem 97kg.És én nem sanyargatom magam szeretek jókat enni.Bár én édességet szinte nem is eszek.Inkább a húsokért vagyok óda.Táplálék kiegészítőt csak proteint használok.Szerintem nincs azzal baj.Egy csomag nápolyiban inkább több mű dolog van.Tele van íz fokozókkal.
2013. dec. 3. 18:47
 18/32 anonim ***** válasza:

Én meg pont, hogy a zsíros kajákat nem bírom, így nekem kapóra jönne ez a száraz csirkemelles étrend.

Más kérdés, hogy nemigen tudom betartani. Ha eszek, amennyi amúgy épp alakul, nemhogy nem fejlődök, de tán még fogyok is. Ezért nálam nagyon nem válik be a tervezetlenség, nem tudok mit kezdeni ezzel, hiába mondjátok.

2013. dec. 3. 19:49
 19/32 anonim ***** válasza:
Wash: mennyi volt a legmagasabb ch, amire fölmentél?
2013. dec. 3. 19:58
 20/32 anonim ***** válasza:

Passz, kajaundor : ( :D

Nem mérem, csak eszek, ha tudok. Hiába is mérném ki, hogy keveset eszek, ha nem tudok rajta javítani. 300 g rizs főzve az kb 2-2,5 kajára megeszem, ha olyanom van, akkor tudok még egyszer ennyit enni, de ha nincs, akkor ezzel ki is fújt a nap.

2013. dec. 3. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!