Ki van még úgy, hogy lejár edzeni, mert szereti csinálni, de a testépítő étkezést utálja, és csak hagyományos kajákat eszik?
Szeretek edzeni, egy életérzés!
de utálom a testépítő étkezést, eddig egyszer próbáltam ki, a csirkemell, egyike azon ételeknek, amit ki nem állhatok.
Ellenben a zsíros, szaftos húsokat, pörköltökért odavagyok!
Most is baconszalonnába tekert sült kacsacombot eszek!És nagyon jó íze van, ellenben mikor natúran kifőzik a rizst, meg a főtt tojást, meg sok ismerősömnél láttam, mikor versenyre készült, h a csirkemell natúrba kifőzve volt csak, attól hányingerem volt.
Szóval, aki edzeni járnak és itt írogatnak is, ti hogy vagytok ezzel?
pl én tápszereket sem fogyasztok, ellenben a vödrös csokiparánnyal és nápolyival, amit kilószámra eszek.
Persze ezekkel is lehet fejlődni. Ha a zsíros, szaftos húsokból kap a szervezeted elég fehérjét, a szemetekből meg ott a szénhidrát, még ha gyors felszívódású is, akkor azért csak fejlődhet az izomtömeged, csak gondolom jön hozzá nagyon sok zsír is!
Nem vagy dagadt?
Én meg pont, hogy a zsíros kajákat nem bírom, így nekem kapóra jönne ez a száraz csirkemelles étrend.
Más kérdés, hogy nemigen tudom betartani. Ha eszek, amennyi amúgy épp alakul, nemhogy nem fejlődök, de tán még fogyok is. Ezért nálam nagyon nem válik be a tervezetlenség, nem tudok mit kezdeni ezzel, hiába mondjátok.
Passz, kajaundor : ( :D
Nem mérem, csak eszek, ha tudok. Hiába is mérném ki, hogy keveset eszek, ha nem tudok rajta javítani. 300 g rizs főzve az kb 2-2,5 kajára megeszem, ha olyanom van, akkor tudok még egyszer ennyit enni, de ha nincs, akkor ezzel ki is fújt a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!