Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mellet lehet edzeni 5 naponta?...

Mellet lehet edzeni 5 naponta? Eddig 6 naponta edzettem, csak most egy kis variálás miatt menne az 5 nap, mert edzéstervet változtatok, és áttérek 3 naposra. Múlt Szerdán edzettem mellre 5 napja. és ezentúl 6-7 naponta edzenék minden izomcsoportot

Figyelt kérdés

2013. dec. 2. 15:30
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

így nézne ki: Hétfő: mell-kar

Szerda: Láb

Péntek:Hát-váll

vagy esetleg néha csütörtökön menne a hát-váll

2013. dec. 2. 15:31
 2/13 A kérdező kommentje:
vagy akkor kevesebb sorozat menjen mellre? pl 12 helyett, csak 10?
2013. dec. 2. 16:00
 3/13 clint ***** válasza:

ugye tudod, hogy nem lehet 100%osan érteni mit írsz épp ezért nem is válaszolt senki még...

most 5 nap után edzenéd a melledet de csak egyszeri alkalom, és minden folytatódik tovább?

ha ez a kérdés akkor nem lesz semmi, nem is értem mire gondolsz mi baj történhetne emiatt:...

de ellenben amikor én edzettem karral-mellet 15 évesen odajött az edzőm és rendesen helyrerakott....

2013. dec. 2. 16:00
 4/13 A kérdező kommentje:
csak egyszeri alkalom ez az 5 nap, és miért rakott téged helyre? nem jó mellet karral edzeni? vagy mi?
2013. dec. 2. 16:02
 5/13 clint ***** válasza:

a mellnél kap a váll is terhelést vagy forditva, ha szabálytalanul csinálod pláne.. neked a két izomcsoport között van két nap pihenő, mi a biztosíték arra, hogy ezalatt regenerálódik... nagyobb az esély arra, hogy nem...

a hátnál szintén kap a bicepsz is egy kis terhelést..

hát-bicepsz

mell-váll

ez a párosítás jobb

2013. dec. 2. 16:05
 6/13 A kérdező kommentje:
vállat utoljára pénteken edzettem, szerintem 3 nap után simán lehet mellezni
2013. dec. 2. 16:08
 7/13 A kérdező kommentje:
amúgy ez alatt hogy múlt szerdán edzettem mellet vagyis ma 5.nap, ez alatt a túledzést értem, hogy nem -e lesz ettől túledzés , ha me is mellezek?
2013. dec. 2. 16:10
 8/13 A kérdező kommentje:
*ma
2013. dec. 2. 16:11
 9/13 clint ***** válasza:

Szted lehet 3 nap után mellet edzeni... irod...

aztán azt, hogy nem e lesz túledzés 5 nap után???

feltünt, hogy nem is érted az egészet??

2013. dec. 2. 16:18
 10/13 A kérdező kommentje:

a 3 napost úgy értettem hogy egy héten 3-szor megyek kondiba, Hétfő:Mell-kar Szerda:Láb Péntek:Hát-váll

és utoljára Pénteken voltam kondiba, ekkor volt pont Hát-váll edzésem vagyis most 3 napja

mellet pedig múlt szerdán edzettem és így telt el mára 5 nap és ma megedzeném a karral mert variálok, és ezentúl úgy nézne ki az edzéstervem ahogy leírtam, és most kérdezem hogy nem lesz túledzés ez a mellnek? ez az 5 nap utáni mellezés csak egyszeri alkalom lesz

2013. dec. 2. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!