Mellet lehet edzeni 5 naponta? Eddig 6 naponta edzettem, csak most egy kis variálás miatt menne az 5 nap, mert edzéstervet változtatok, és áttérek 3 naposra. Múlt Szerdán edzettem mellre 5 napja. és ezentúl 6-7 naponta edzenék minden izomcsoportot
így nézne ki: Hétfő: mell-kar
Szerda: Láb
Péntek:Hát-váll
vagy esetleg néha csütörtökön menne a hát-váll
ugye tudod, hogy nem lehet 100%osan érteni mit írsz épp ezért nem is válaszolt senki még...
most 5 nap után edzenéd a melledet de csak egyszeri alkalom, és minden folytatódik tovább?
ha ez a kérdés akkor nem lesz semmi, nem is értem mire gondolsz mi baj történhetne emiatt:...
de ellenben amikor én edzettem karral-mellet 15 évesen odajött az edzőm és rendesen helyrerakott....
a mellnél kap a váll is terhelést vagy forditva, ha szabálytalanul csinálod pláne.. neked a két izomcsoport között van két nap pihenő, mi a biztosíték arra, hogy ezalatt regenerálódik... nagyobb az esély arra, hogy nem...
a hátnál szintén kap a bicepsz is egy kis terhelést..
hát-bicepsz
mell-váll
ez a párosítás jobb
Szted lehet 3 nap után mellet edzeni... irod...
aztán azt, hogy nem e lesz túledzés 5 nap után???
feltünt, hogy nem is érted az egészet??
a 3 napost úgy értettem hogy egy héten 3-szor megyek kondiba, Hétfő:Mell-kar Szerda:Láb Péntek:Hát-váll
és utoljára Pénteken voltam kondiba, ekkor volt pont Hát-váll edzésem vagyis most 3 napja
mellet pedig múlt szerdán edzettem és így telt el mára 5 nap és ma megedzeném a karral mert variálok, és ezentúl úgy nézne ki az edzéstervem ahogy leírtam, és most kérdezem hogy nem lesz túledzés ez a mellnek? ez az 5 nap utáni mellezés csak egyszeri alkalom lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!