Hihető hogy ennyi idő alatt, ekkora változás történjen?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=zuhzWKbRq6s
Mert nekem látszólag eléggé egyszerű gyakorlatok, de ha nem hülyeség akkor belevágok én is
2013. nov. 30. 20:25
1/9 anonim válasza:
Rendes étrenddel szerintem elérhető,de ink 5 hónapot mondok mint 3,5 :)
2/9 anonim válasza:
nem mondom hogy azok a fekvők meg huzodszkodások nem hatásosak önmagukban. de elég fura hogy az első naptól kezdve dokumentálva volt a fejlődés nála és még pár embernél.
3/9 Valter6672 válasza:
Én ennyit fejlődtem 120 nap alatt annó. -> [link]
4/9 anonim válasza:
váó ha így kezdted hol állsz jelenleg?
5/9 Valter6672 válasza:
Az első kép május környékén készült, a másik pedig nyár vége fele, most pedig ilyet találtam, amit mostanába készítettem-> [link]
+7kg tömeg jött, aminek nagy része izom, mint ahogy látszik is :D de nem szabad feladni, tolni kell ez a lényeg! :) Kérdező: semmiféleképpen nem lenne hülyeség elkezdeni, hiszem csak a javadra lehet és elkezdeni sosem késő!:) Kitartást!
6/9 anonim válasza:
szép szálkás vagy! :D először azt hittem az annó-ból hogy az valami több éves kép és most van egy iszonyat formád.
8/9 anonim válasza:
Valter6672 válasza: Üdv!
Mit küldesz, mi a módszered?
9/9 Valter6672 válasza:
Kedves Előző! Rendbe tettem a kajámat és próbálok helyesen étkezni, ami sokszor nem jön össze, de a régi kajámhoz képest fényévekre vagyok. Ezek mellett megy a fehérje-szénhidrát, vitamin, néha bca és néha egy két másabb étrendkieg. Naturalba edzek, szereken gondolkoztam, de még azokkal bőven ráérek, sőt. És ami fontos, a motivációm azóta sem lankadt és ez szerintem nagyon fontos :) Bármi kérdésed van írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!