Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van itt olyan, mint én?

Van itt olyan, mint én?

Figyelt kérdés
Tehát nem az a célom,hogy testépítő legyek,meg nem is az,hogy atomnagy kezem legyen. Végigcsinálom az edzés sorozatokat szépen. Arra figyelek,hogy edzés után rögtön szénhidrát-fehérje kombó kerüljön a szervezetembe,de azt eszek amit anya főz.(áltaqlában ez mindig megvan,persze van kivétel) Tehát ha edzek,és hazajövök,és lencsefőzelék van,akkor nem állok neki magamnak csirkét csinálni rizzsel,hanem megeszem azt. Valamint ha van sütemény,ügyelek persze az adagra,de azért 2-3 szeletet biztos eszem belőle. Sok ismerősöm meg rosszul van,ha ezt meghallja. Hát én meg attól vagyok rosszul, amikor grammra mérik ki kora reggel a délelőtti étkezési adagjukat. Komolyan hogy lehet így élni? hogy 2 hetente egyszer még egy pizzát sem enged meg magának valaki? ez nekem kicsit abszurd lenne. Azért kérdezem,szerintem sokan vannak igy mint én, főleg aki úgy van vele,hogy nem ez lesz a "munkája". És mégis van egy réteg az ismerőseim közül,akik olyanok mint én,mégis ugyanúgy izmosodnak.
2013. nov. 25. 21:02
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

mit edzettek meg? ez most komoly?

harcosok voltak,ami azzal járt,hogy a fiúgyerekeket már páréves koruktól a csatákra készítették fel.

Fákon húzódzkodtak,valamint bunyóztak az apjukkal,megtanulták az ellenség lehetséges gyenge pontjait,valamint apró,fa kardokkal kezdtek gyakorolni. EZEK hatására kiváló harcosok lettek,jó fizikummal,amitől elbírták a több tizkilós védőruházatot!

2013. nov. 25. 22:06
 22/29 anonim ***** válasza:
Így van, ez van a filmekben. A valóság nagyon nem ilyen volt, ideje utánanézni a történelemnek, ebben szerintem kár vitatkozni, nagyobb tapasztalatom van mint neked.
2013. nov. 25. 22:08
 23/29 A kérdező kommentje:

A köztes állapot pedig: egyre többet mindenből,ami által a fizikumuk kifejtette a legnagyobb erőnlétet.

Közben a kis fakardot éles kardokra cserélték fel,amik egyre nehezebbek voltak,mert a több évnyi alap edzés után már azt is képes volt elbírni.

2013. nov. 25. 22:08
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem kellenek olyan hatalmas izmok egy több tízkiló cipeléséhez. Inkább állóképesség, erős, szikár izomzat.
2013. nov. 25. 22:10
 25/29 A kérdező kommentje:

Így van,ideje beülni mondjuk az általános iskolás történelemórákra,ahol a tanár nemcsak azt mondja el,hogy "1956. október 23. forradalom és szabadságharc."

hanem érdekesebbé tévén az órát elmeséli a harcosok életmódját,meg ilyesmiket. És mielőtt érvelnél,nemcsak az általános iskolai anyagokra alapozom a történelemtudásom. ;) de kár vitatkozni,sokan azthiszik mindent tudnak.

2013. nov. 25. 22:10
 26/29 A kérdező kommentje:
24-es! egy szóval se mondtam,.hogy mindenkinek hatalmas volt,csak akinek a genetikája olyan volt.
2013. nov. 25. 22:12
 27/29 anonim ***** válasza:
Történelemóra? Figyelj, végül is csak a Visegrádi palotajátékokon voltam párszor fellépni, plusz 5 évig heti négy edzésem volt a Történelmi Bajvívó Egyesületben. Az amiről te beszélsz, hogy kardokkal gyakoroltak, utána éles karddal... maximum Spártában volt így, ahol a harcra építettek, viszont az átlag országban inkább a parasztok kezébe edtak kardot, ha szükség volt rá.
2013. nov. 26. 08:22
 28/29 A kérdező kommentje:
és ki beszélt többi országról? Spártáról beszéltem végig. Hozzáteszem,teljesen hiteles adatokkal ;)
2013. nov. 26. 12:57
 29/29 anonim ***** válasza:
Akkor én kérek bocsánatot, azt hittem átlagban beszélsz, nem vettem észre a Spárta szót!
2013. nov. 26. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!