Mennyivel jobb teremben edzeni mint otthon kézi súlyozókkal? Többi lent.
15 éves vagyok van otthon két darab 25 kg-os kézi sulyzóm amin a súlyokat lehet cserélni, és van még mellé egy fából készült padom amit belehet állítani vízszintesre..
hát ez van.. ha futja anyagilag akkor elmennék terembe.de a kérdés hogy az mivel, mennyivel lenne nekem jobb?
előre is köszönöm a válaszokat.
Előny:
több gép
tudnak segíteni ha vmit rosszul csinálsz
Hátrány:
kis teremben várni kell a gépre (nem biztos, de volt már ilyen)
teremnyitás-zárás(otthon meg te döntöd el)
Kb. ennyi..sztem terembe sokkal jobb pl. azokkal a súlyzókkal lábazni macerás lesz..nekem a terem jobban bejött
Sokkal job lenne, mint otthon kevés eszközzel edzegetni. Én eddig itthon edzettem. Illetve 28 éve edzem, de most volt két év, amit itthoni edzéssel töltöttem. Most mentem vissza terembe : ég és föld. Sokkal jobban szétgyilkolom magam a súlyzók + csigás gépek segítségével. Változatosabban tudok edzeni, többféle gyakorlattal, így minden edzésem más. A változtatás fontos a testépítésben.
Pedig nekem itthon nem csak egykezes súlyzóim vannak és nem 25 kilócskára pakolom a súlyzókat, hanem 2 x 60-ra is simán. Van rudam is, hozzá 150 kg súly. Scott pad, guggoló állvány, stb. De még így sem tudtam eléggé változatosan edzeni. Ez pedig hátráltatja a fejlődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!