A gesztenyét főzni vagy sütni jobb (otthon)? És hogyan tároljam ha többet vettem egyszerre? A belső héja nem jött le ha sütöttem hogy csináljam hogy lejöjjön.
Figyelt kérdés
Eddig ha sütöttem mindig kemény lett(ehetetlen),
akkor én rontottam el vagy csak szar volt már a gesztenye?
2013. okt. 30. 14:10
1/5 anonim válasza:
A gesztenyét sütés elött bekell vízbe áztatni 1-2órára. Áztatás elött be kell vagdosni.
Kb 20-35 perc alatt kész.
2/5 anonim válasza:
ja tárolni pedig simán szoba hömérsékleten szoktam .nem kell hütőbe tenni.
3/5 anonim válasza:
lehet attól lett kemény, hogy túlsütötted
hűvős helyen pl. kamrávban szoktam tárolni
4/5 anonim válasza:
Ha sütőben sütöd, akkor előtte vagdosd be, majd tegyél a tepsibe vizet és abba a gesztenyét, így puha marad és persze ha nem sütöd túl.
5/5 anonim válasza:
Én pont két válaszadó megoldását együtt szoktam: sütés előtt picit beáztatom, nem sokáig, 15-20 percig, majd úgy sütöm, hogy alulra teszek egy tepsi vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!