Milyen japán ételeket tudtok?
Japán ételek:
Onigiri, curry, ramen
Nem tudom, hogy hol szerezheted be a hozzávalókat.
előétel: Ramen én szoktam csinálni receptem is van hozzá
főétel: Okonomijaki ehhez is tudok receptet küldeni
nem tudom, hogy előétel vagy főétel: Sushi ez se túl bonyolúlt
Deszert kókusztej tápiókával
Én Budapesten a Culinarisban szoktammegvenni az extra hozzávalókat, onnét lehet rendelni is, viszont nagyon sok minden beszerezhető pl. az Auchanban, nem tudom van e Kaposváron, viszont szerintem a tescoban is.
Pécsen van egy keleti élelmiszer bolt, ott megkapsz mindent.
Ha a 4.-ik kockát megnyitod, lentebb görgetsz, akkor ott van magyarul is, hogyan is kell az onigirit megfőzni. A többi pedig ötletek az ízesítésre, formákra stb. stb.
Japán alapanyagokat a Japán-koreai élelmiszerboltban találsz, ez a Rózsadomb centerben van, árban szerintem ez a legelérhetőbb bolt. Esetleg még a Fővám téren az Ázsia bolt, amit érdemes megnézni. Culinarist is ajánlotta valaki fentebb, hacsak nem akarsz kétszeres áron vásárolni, akkor azt annyira nem ajánlom.
Recepteket interneten keresgélj, ami szerintem jó lehet: tori karaage, teriyakis csirke, onigiri, currys rizs. Desszertet szerintem inkább készen vegyél, mert ami igazán japán desszert, azzal nehéz otthon pepecselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!